EGY NAGYON GONOSZ VICC TERJED AZ ORBÁN-KORMÁNYRÓL AZ INTERNETEN – ÖN MIT GONDOL RÓLA?


Forrás: Népszava
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Halálos vicc.

A híres Monty Phyton csoport is készített annak idején egy jelenetsort arról, hogyan is válhat egy vicc halálossá. Nos az a vicc, ami Orbán Viktorral kapcsolatosan terjed az interneten bizonyára nem ebbe a kategóriába tartozik, habár a karaktergyilkosság is egyfajta gyilkosság.

Régen megszokhattuk, hogy sírva vigad a magyar. Éppen ezért talán hazánk büszkélkedhet a legjobb politikai viccekkel, ugyanis mi magyarok már csak ilyenek vagyunk. Szeretünk a saját nyomorunkon nevetni.

A vicc csak akkor igazán ütős, ha van benne igazság. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, mennyi igazságot tartalmaz az alábbi:

Merkel, Putyin és Orbán talakoznak a csúcsértekezleten. Orbán és Putyin irigykedve mondják Merkel-nek:

Jó neked Angela, neked nincsenek gondjaid, a világ egyik leggazdagabb országának vagy a vezetője, igy könnyű a kormányzás.

Merkel erre válaszul: – El sem hiszitek milyen sok gondom van a kormánnyal. Van egy buzi a miniszterek között – erről kapok folyamatosan névtelen leveleket – de nem tudom ki az.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Putyin: – Á az semmi, ilyen gondom nekem is van, állandóan kapom a névtelen leveleket, hogy van egy alkoholista a kormányomban, de nem tudom ki az.


Orbán: – Ugyan hagyjatok, az semmi. Én is állandóan kapom a leveleket, hogy a kormányomban kell, hogy legyen szakértő, de fogalmam sincs arról, ki az.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük