EGY NAGYON GONOSZ VICC TERJED AZ ORBÁN-KORMÁNYRÓL AZ INTERNETEN – ÖN MIT GONDOL RÓLA?


Forrás: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Halálos vicc.

A híres Monty Phyton csoport is készített annak idején egy jelenetsort arról, hogyan is válhat egy vicc halálossá. Nos az a vicc, ami Orbán Viktorral kapcsolatosan terjed az interneten bizonyára nem ebbe a kategóriába tartozik, habár a karaktergyilkosság is egyfajta gyilkosság.

Régen megszokhattuk, hogy sírva vigad a magyar. Éppen ezért talán hazánk büszkélkedhet a legjobb politikai viccekkel, ugyanis mi magyarok már csak ilyenek vagyunk. Szeretünk a saját nyomorunkon nevetni.

A vicc csak akkor igazán ütős, ha van benne igazság. Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, mennyi igazságot tartalmaz az alábbi:

Merkel, Putyin és Orbán talakoznak a csúcsértekezleten. Orbán és Putyin irigykedve mondják Merkel-nek:

Jó neked Angela, neked nincsenek gondjaid, a világ egyik leggazdagabb országának vagy a vezetője, igy könnyű a kormányzás.Merkel erre válaszul: – El sem hiszitek milyen sok gondom van a kormánnyal. Van egy buzi a miniszterek között – erről kapok folyamatosan névtelen leveleket – de nem tudom ki az.

Putyin: – Á az semmi, ilyen gondom nekem is van, állandóan kapom a névtelen leveleket, hogy van egy alkoholista a kormányomban, de nem tudom ki az.

Orbán: – Ugyan hagyjatok, az semmi. Én is állandóan kapom a leveleket, hogy a kormányomban kell, hogy legyen szakértő, de fogalmam sincs arról, ki az.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük