Mutatunk egy fényképet, amit ha meglát ön is dühbe gurul – itt tart ez az ország


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Egyszerűen hihetetlen!

Van az úgy, hogy szeretnénk büszkék lenni a hazánkra, de nem lehet és nem azért mert a nyugat, hanem mert már a kelet is lehagyott bennünket.

Persze elismerem nagyon hatásvadász és populista lesz ez a képösszeállítás, de szerintem nem az a  ciki, hogy Dubaiban mennyire jól mennek a dolgok, hanem hogy nálunk mennyire pocsékul.

Mert persze mindent értünk, értjük azt ,hogy itt nincs olaj és nincsenek arab sejkek, node kérem az mégsem járja, hogy ilyen állapotban legyenek a kórházaink, közintézményeink.

Jó persze fairebb verseny lenne ha mi a képre egy stadiont tettünk volna inkább fel….

Na de lássuk, miről is van szó!Forrás: MSZP Mohács / VideóMIX HU


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük