Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Rés a pajzson: magyar állampolgárságot szerzett terroristát fogtak az EU-ban

 

Mint tudjuk egy ukrán származású, de magyar állampolgárságot szerzett, nemzetközileg körözött, terrorista múlttal rendelkező férfira csapott le a rendőrség még kedden Kassán.Nem az volt a kérdés, hogy bekövetkezik-e, hanem csak az, hogy mikor!

A Fidesz-kormány felelőtlen, csak a zsebüket néző és szavazataikat maximalizálni akaró lépéseinek itt az eredménye: sajtóhírek szerint magyar állampolgárságot szerzett terroristára csaptak le a szomszédos Szlovákiában.

Kérem, hogy a Nemzetbiztonsági bizottság jövő heti ülésén a Belügyminisztérium, az Alkotmányvédelmi Hivatal, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, valamint a társhatóságok részletesen számoljanak be erről a botrányról.

Molnár Zsolt
a Nemzetbiztonsági bizottság tagja

 
A körözött terroristát a rendőrség súlyos bűncselekmények miatt kereste.

Emberöléssel való fenyegetés, túszejtés, szándékos testi sértés, terrorizmus, köztisztviselő elleni támadás és más bűncselekmények miatt körözték.


Elfogását a szlovák rendőrség több részlege hetek óta készítette elő, a kijevi Interpol körözte. Állítólag rendőrségek, rendőrök elleni gránát- és gépfegyveres támadásokban vett részt.

Forrás: Index / BalraMagyar

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here