Friss: magyar állampolgárságú terroristát fogtak el az EU-ban – Ezt is az Orbán-kormánynak köszönhetjük…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Rés a pajzson: magyar állampolgárságot szerzett terroristát fogtak az EU-ban

 

Mint tudjuk egy ukrán származású, de magyar állampolgárságot szerzett, nemzetközileg körözött, terrorista múlttal rendelkező férfira csapott le a rendőrség még kedden Kassán.

Nem az volt a kérdés, hogy bekövetkezik-e, hanem csak az, hogy mikor!

A Fidesz-kormány felelőtlen, csak a zsebüket néző és szavazataikat maximalizálni akaró lépéseinek itt az eredménye: sajtóhírek szerint magyar állampolgárságot szerzett terroristára csaptak le a szomszédos Szlovákiában.

Kérem, hogy a Nemzetbiztonsági bizottság jövő heti ülésén a Belügyminisztérium, az Alkotmányvédelmi Hivatal, a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal, valamint a társhatóságok részletesen számoljanak be erről a botrányról.

Molnár Zsolt
a Nemzetbiztonsági bizottság tagja 

A körözött terroristát a rendőrség súlyos bűncselekmények miatt kereste.

Emberöléssel való fenyegetés, túszejtés, szándékos testi sértés, terrorizmus, köztisztviselő elleni támadás és más bűncselekmények miatt körözték.

Elfogását a szlovák rendőrség több részlege hetek óta készítette elő, a kijevi Interpol körözte. Állítólag rendőrségek, rendőrök elleni gránát- és gépfegyveres támadásokban vett részt.

Forrás: Index / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük