A szocialisták felveszik a kesztyűt – Molnár Zsolt keményen beüzent a Fidesznek


Molnár Zsolt MSZP Budapesti Elnök
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Így kell ezt! Molnár Zsolt a szocialisták budapesti elnöke kemény üzenetet küldött a rezsimnek.

 

Az MSZP-ben nem lesz szakadás. Az elnökválasztás eredménye csupán azt mutatja, hogy két tehetséges politikus versengett a tisztségért.

A szocialista párt egységes, tartalmi válaszokat fog adni az elkövetkezendő időszak társadalmi kihívásaira – mondta Molnár Zsolt az ATV műsorában.

Az MSZP budapesti elnöke hangsúlyozta: személyesen azon dolgozik, hogy Horn Gyula örökségéhez térjen vissza a szocialista párt. Az MSZP néhai elnöke ugyanis értette a kisemberek problémáit, jó kapcsolatot ápolt a történelmi egyházakkal, ráadásul koalíció- és kompromisszumkész volt más pártokkal.

Molnár Zsolt felhívta a figyelmet, hogy arra az „újhorthysta” filozófiára, amit a kormány képvisel, a helyes válasza a baloldalnak az „újhornizmus”, amely visszatérést jelent Horn Gyula örökségéhez.

„Magam kezdeményeztem, hogy MSZP Budapesti szervezete kétnapos, nemzetközi konferenciát szervezzen szeptember 11-12-én Budapesten, mellyel a párt az elhunyt miniszterelnök, pártelnök emléke előtt adózik” – mondta Molnár.

Hangsúlyozta: ekkor kerülhet átnevezésre a Villányi úti Konferenciaközpont is, amely ezentúl Horn Gyula nevét viselné Horn Center néven.

“A szocialista párt megfelelő tartalmi válaszokat fog adni az elkövetkezendő időszak társadalmi kihívásaira, egyetlen várost sem fogunk harc nélkül feladni” – mondta még Molnár Zsolt.

Íme az MSZP közleménye:Az MSZP Budapesti szervezete kétnapos, nemzetközi konferenciát szervez szeptember 11-12-én, Budapesten, mellyel az elhunyt miniszterelnök, pártelnök emléke előtt adózik, aki 29 évvel ezelőtt, ezen a napon engedélyezte több ezer kelet-német menekült számára az Ausztriába, majd Nyugat-Németországba távozást.

Külügyminiszterként, majd miniszterelnökként következetesen képviselte, hogy Magyarország boldogulásának kulcsa hazánk európai uniós és NATO-tagsága. Egyúttal kezdeményezzük a Villányi úti Konferenciaközpont átnevezését, hogy ezentúl Horn Center néven Horn Gyula nevét viselje.

Dr. Molnár Zsolt
elnök
MSZP Budapesti Területi Szövetsége

Forrás: Sztárklikk / BalraMagyar

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük