A magyar kormány emberségből megbukott – Ennél gyomorforgatóbb dolog kevés van


Forrás: Népszava
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ez a keresztény demokrácia? Szégyen! Ez embertelenség, érzéketlenség, bűn.

 

A menekültek világnapján a híradások attól hangosak, hogy az Orbán-kormány menekültadó bevezetését tervezi.A Párbeszéd szerint ez az évek óta folytatott fideszes gyűlöletkampány egy újabb kommunikációs fordulata. A Fidesz-KDNP ismét embertelen és cinikus arcát mutatja egy az ENSZ által jóváhagyott világnapon.

Az általa megalkotott törvények pedig jobbára a civil szervezetek létét veszélyeztetik, a menekültválság megoldásához semmilyen szinten nem járulnak hozzá.

A világon több mint 100 országban ma arról emlékeznek meg: hány millió embernek kellett háború, népírtás vagy egyéb konfliktus miatt elhagynia hazáját, közben az Orbán-kormány menekültadóról nyújt be javaslatot az adótörvényekhez.

Nem más ez, mint egy büntetőadó, amely nem más, mint egy sor, lényegében állami feladatot ellátó civil szervezet megfenyegetése.

A kormány által összetákolt Stop Soros törvények pedig egyenesen börtönbüntetéssel fenyegetik a humanitárius segítséget nyújtókat, mindazokat, akiknek valamit még jelentenek az alapvető emberi jogok.
A Párbeszéd szerint a menekültválság kialakulásához a Közel-Keleten dúló háborús konfliktusok, az egyenlőtlen globalizáció és az éghajlatváltozás is hozzájárult, a válság megoldását pedig csak is átfogó nemzetközi együttműködéssel lehet elérni, humanitárius elvek szigorú betartása mentén!

Budapest, 2018. június 20.
Párbeszéd Magyarországért Párt


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük