A magyar kormány emberségből megbukott – Ennél gyomorforgatóbb dolog kevés van


Forrás: Népszava
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ez a keresztény demokrácia? Szégyen! Ez embertelenség, érzéketlenség, bűn.

 

A menekültek világnapján a híradások attól hangosak, hogy az Orbán-kormány menekültadó bevezetését tervezi.

A Párbeszéd szerint ez az évek óta folytatott fideszes gyűlöletkampány egy újabb kommunikációs fordulata. A Fidesz-KDNP ismét embertelen és cinikus arcát mutatja egy az ENSZ által jóváhagyott világnapon.

Az általa megalkotott törvények pedig jobbára a civil szervezetek létét veszélyeztetik, a menekültválság megoldásához semmilyen szinten nem járulnak hozzá.

A világon több mint 100 országban ma arról emlékeznek meg: hány millió embernek kellett háború, népírtás vagy egyéb konfliktus miatt elhagynia hazáját, közben az Orbán-kormány menekültadóról nyújt be javaslatot az adótörvényekhez.

Nem más ez, mint egy büntetőadó, amely nem más, mint egy sor, lényegében állami feladatot ellátó civil szervezet megfenyegetése.A kormány által összetákolt Stop Soros törvények pedig egyenesen börtönbüntetéssel fenyegetik a humanitárius segítséget nyújtókat, mindazokat, akiknek valamit még jelentenek az alapvető emberi jogok.

A Párbeszéd szerint a menekültválság kialakulásához a Közel-Keleten dúló háborús konfliktusok, az egyenlőtlen globalizáció és az éghajlatváltozás is hozzájárult, a válság megoldását pedig csak is átfogó nemzetközi együttműködéssel lehet elérni, humanitárius elvek szigorú betartása mentén!

Budapest, 2018. június 20.
Párbeszéd Magyarországért Párt

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük