Nagyot ment az MSZP a parlamentben – nem semmi amit a szocik lenyomtak a T. Házban


forrás: facebook
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ülésezett a parlament.

2018 az Orbán család éve

Bangóné Borbély Ildikó szerint 2018 valóban a családok, az Orbán család éve, a miniszterelnök rokonai másfélmilliárd forint osztalékot vettek fel, négy év alatt 4,4 milliárd forint jövedelemhez jutottak.

Minden gyerek kapott egy játszóteret: Orbán Ráhel a foci helyett a divatot választotta, a kormányfő másik gyermeke pedig egyházat alapított, “ki tudja, milyen vallás igéjét hirdeti” – fogalmazott.

Szerinte a 2019-es költségvetéssel a gazdagoknak még jobb lesz, a nagy többségnek még rosszabb, miközben felesleges beruházásokra megy az adófizetők pénze. A kormány egyre kevesebbet költ egészségügyre, oktatásra, a családok, a munkanélküliek, az idősek, a szegények támogatására.

Miért landol magánzsebekben az online kasszák extra profitja?Tóbiás József szerint a kormány nem mulasztotta el, hogy jó fizetési lehetőségeket biztosítson “a NER oligarcháinak”.

Kifogásolta, hogy a kisvállalkozások kárára tesz szert havi 40 millió forintos extraprofitra Garancsi István cége, a Mobil Adat Kft. A kormány ugyanis lehetővé tette, hogy az online kasszák bekötésével a cégeknek hozzá kell járulniuk az adatforgalomhoz. Ráadásul a költséget a minisztérium rendeletben, hatósági árként határozza meg.

Mikor akarják csökkenteni a kisvállalkozások ezen terheit? Miért kell magánkezekben landoltatni az extraprofitot? – sorolta kérdéseit.

A kormány ellenőrzése alá akarja venni a független akadémiai kutatást?

Hiller István azt bírálta, hogy a jövő évi büdzsére tett javaslat az Innovációs és Technológiai Minisztériumhoz rendeli a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) kutatóintézeteinek költségvetési forrásait.

Kijelentette: ezt egyetlen kutató sem költségvetési ügynek tekinti, hanem mindegyikük fenntartással fogadja a döntést, és úgy gondolják, a kormány ellenőrzése alá akarja venni a független akadémiai kutatást.

Hány kilométernyi utat újítanak fel Csongrádban?

Szabó Sándor arról érdeklődött, hogy Csongrád megyében hány kilométernyi utat újítanak fel ebben az évben.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük