Megint undorító hazugságot terjesztettek az MSZP-ről – nem, nem a jobboldal, sokkal rosszabb…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Jobban örülnék, ha ez a cikk nem jelent volna meg. De sajnos megjelent. Jobb lett volna ha a Fidesz terjeszti, de nem ők tették.

Szerdán nagy botrányt kavart a 444.hu egyik cikke, amely azt állította, hogy a zuglói Fidesz és MSZP együtt vették el a lehetőséget a rászoruló családoktól, hogy lakásban élhessenek.

A történet lényege, hogy a Baptisták és az Utcáról Lakásba Egyesület használaton kívüli, lerobbant lakásokat újított volna fel, hogy azokba otthonnal nem rendelkező, de zuglói kötődésű embereket vagy egész családokat helyezzenek el.

A portál azt írta: nem csak a fideszesek akadályozták meg a terveket, de a szocialisták sem kérnek otthon nélküli emberekből.

Az MSZP zuglói frakciója azonnal reagált a hírrel kapcsolatban, közleményüket változtatás nélkül közöljük:

1. A Baptista Szeretetszolgálat nem kereste meg az önkormányzatot a gyermekhospice intézmény Zuglóba költöztetésével. A sajtóban közölt eseményekkel kapcsolatban semmilyen információnk nincs.

2. A Baptista Integrációs Központ megkereséssel élt önkormányzatunk felé, mivel az EMMI-től három budapesti lakás felújítására kaptak pénzt. A felújított ingatlanokba nehéz sorsú, emberek, családok elhelyezése a cél.A Baptista Integrációs Központ kérését – beszámolójuk szerint, szemben más budapesti kerületekkel – támogattuk, és Zuglóban, mintaprojektként, a szervezetnek ingyenesen átadunk egy ingatlant. A Baptista Integrációs Központ a felajánlott lehetőséget elfogadta és megköszönte.

3. Az elesett, hajlék nélküli emberek otthonaként szolgáló konténerházak telepítése Zugló egyik kertvárosi övezetében projektre vonatkozó előterjesztést – mivel az ezt megvalósítani szándékozó “Utcáról Lakásba!”

Egyesület az ott élő emberek kérését meghallgatva elállt a megvalósítástól – az előterjesztő visszavonta.

Tudjuk, hogy az “Utcáról Lakásba!”

Egyesület tiszteletre méltó képviselői más esetekben is odafigyelnek a helyben élők javaslataira, és így a jövőben közösen tudunk segíteni elesett embertársaink problémáinak a megoldásában.

Forrás: Sztárklikk


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük