Hatalmas öröm érte a Párbeszéd fiatal képviselőjét – mennyire alakítja át mindez a frakciót?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Hatalmas öröm érte a fiatal képviselőnőt.

A Városi Kurir beszámolója alapján beszámolhatunk róla, hogy az MSZP-Párbeszéd szövetség képviselőjének Szabó Tímeának megszületett a gyermeke.

A babára alighanem érdekes élet vár, hiszen ő lesz a magyar történelemben az első csecsemő, aki a Parlament falai között kezd cseperedni.

Babasarok az irodában

Szabó Tímea úgy döntött, nem megy GYES-re, hanem amilyen gyorsan csak lehet, visszatér a munkájához.Az elhatározást tett követte és a frakcióvezetői irodában kialakítottak egy babasarkot. Így mind a ketten, anya és gyermeke is koncentrálhat „saját munkája” mellett a másikra is.Nem tudjuk, van-e még a világon máshol is olyan parlament amelyik bababarát-munkahely lenne.

Reméljük, nem veri keresztbe a kezdeményezést egy bizonyos nagy bajuszú országházi pedellus.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük