Hatalmas öröm érte a Párbeszéd fiatal képviselőjét – mennyire alakítja át mindez a frakciót?


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Hatalmas öröm érte a fiatal képviselőnőt.

A Városi Kurir beszámolója alapján beszámolhatunk róla, hogy az MSZP-Párbeszéd szövetség képviselőjének Szabó Tímeának megszületett a gyermeke.

A babára alighanem érdekes élet vár, hiszen ő lesz a magyar történelemben az első csecsemő, aki a Parlament falai között kezd cseperedni.

Babasarok az irodában

Szabó Tímea úgy döntött, nem megy GYES-re, hanem amilyen gyorsan csak lehet, visszatér a munkájához.Az elhatározást tett követte és a frakcióvezetői irodában kialakítottak egy babasarkot. Így mind a ketten, anya és gyermeke is koncentrálhat „saját munkája” mellett a másikra is.

Nem tudjuk, van-e még a világon máshol is olyan parlament amelyik bababarát-munkahely lenne.

Reméljük, nem veri keresztbe a kezdeményezést egy bizonyos nagy bajuszú országházi pedellus.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük