A baloldali városvezetés akkorát alázott a Fideszre, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket


Orbán Viktor Fotó: Népszabadság nol.hu
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Az MSZP-s vezetésű Ajka városa legújabb ötletével alázta meg végletekig a Fideszt!

Ajka városa kitalálta, hogyan hasznosíthatná a régóta nem használt Videoton-futballpályát. Felszántották a pályát, a területet pedig ingyen civilek rendelkezésére bocsátották, kifejezetten az érzékenyítés elősegítése miatt. Jelenleg hátrányos helyzetű csoportok termesztenek itt zöldséget és gyümölcsöt – számol be a Népszava.Nyugdíjasok, a diabétesz klub, értelmi sérülteket gondozó egyesület és más, hátrányos helyzetű csoportok tagjai kaptak parcellát. Az öntözéshez szükséges vizet az önkormányzat adja, hamarosan gépeket is vásárolnak a munka megkönnyítése végett, a területet pedig őriztetik.

A város a kerttel azt akarja megmutatni a többségi társadalomnak, hogy a hátrányos helyzetű emberek is képesek a közös és hasznos munkára. A termés nagy részét rászorulók között osztják szét, de a kertben dolgozók is kapnak belőle.

Schwartz Béla MSZP-s polgármester szerint a kert bővíthető, akár a duplájára, 30 parcelláig ebben a városrészben.

Le a kalappal az ajkai MSZP-nek. Mindamellett, hogy szép gesztus és hasznos, sikerült egy hatalmas balegyenest bevinniük a Fidesznek és Orbánnak. Nagyon úgy néz ki, hogy az MSZP magára talált a választási vereség után, mert sorra lépnek jókat a szocialisták.

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük