A baloldali városvezetés akkorát alázott a Fideszre, hogy nem győzzük kapkodni a fejünket


Orbán Viktor Fotó: Népszabadság nol.hu
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az MSZP-s vezetésű Ajka városa legújabb ötletével alázta meg végletekig a Fideszt!

Ajka városa kitalálta, hogyan hasznosíthatná a régóta nem használt Videoton-futballpályát. Felszántották a pályát, a területet pedig ingyen civilek rendelkezésére bocsátották, kifejezetten az érzékenyítés elősegítése miatt. Jelenleg hátrányos helyzetű csoportok termesztenek itt zöldséget és gyümölcsöt – számol be a Népszava.

Nyugdíjasok, a diabétesz klub, értelmi sérülteket gondozó egyesület és más, hátrányos helyzetű csoportok tagjai kaptak parcellát. Az öntözéshez szükséges vizet az önkormányzat adja, hamarosan gépeket is vásárolnak a munka megkönnyítése végett, a területet pedig őriztetik.

A város a kerttel azt akarja megmutatni a többségi társadalomnak, hogy a hátrányos helyzetű emberek is képesek a közös és hasznos munkára. A termés nagy részét rászorulók között osztják szét, de a kertben dolgozók is kapnak belőle.

Schwartz Béla MSZP-s polgármester szerint a kert bővíthető, akár a duplájára, 30 parcelláig ebben a városrészben.

Le a kalappal az ajkai MSZP-nek. Mindamellett, hogy szép gesztus és hasznos, sikerült egy hatalmas balegyenest bevinniük a Fidesznek és Orbánnak. Nagyon úgy néz ki, hogy az MSZP magára talált a választási vereség után, mert sorra lépnek jókat a szocialisták.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük