Navracsics Tibor uniós biztos, Orbán volt minisztere, védelmébe vette a menekülteket – De mit szól ehhez a miniszterelnök?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Navracsics megint nagyon feldühíti Orbánt?

 

Navracsics tavaly ősszel egyszer arról beszélt, hogy a Soros-terv csak a magyar választási kampány egyik retorikai eleme. Mire a KDNP-elnök Semjén Zsolt azt üzente neki, hogy talán nem kellene ennyire hazaárulónak lennie, és arra kérte Navracsicsot, hogy „a hűség fogalmát gondolja át”.Most pedig az InfoRádiónak adott interjúja miatt számíthat majd keresetlen szavakra minden valószínűség szerint…

Az InfoRádió Aréna című műsorában Navracsics Tibor uniós biztost többek között arról is megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy a migránsok integrációjával is foglalkozó Európai Szolidaritási Testület munkájára is jóval több pénzt tervez fordítani az Európai Bizottság.

„Nem célszerűbb elrejteni ezt a kifejezést, amikor ez kinyitja némely országok politikai vezetőinek zsebében a bicskát?” – kérdezte a riporter az uniós biztostól, aki a sorosozástól meglehetősen távol álló választ adott.

A fideszes politikus szerint „nem az nyitja ki a döntéshozók zsebében a bicskát, ha integrálni akarjuk azokat, akik már itt vannak és jogszerűen vannak itt. Hanem az nyitja ki, ha jogszerűtlenül, akadálytalanul jöhetnek be az Európai Unión belülre”.

Navracsics szerint amikor migrációról beszélünk, általában a jogellenes migrációról beszélünk, a magyar nyilvánosságban szinte erről folyik a vita csak. „Miközben vannak olyanok, akik tényleg háborús övezetből jönnek, menedékjogot kapnak a jogszabályok alapján…
Nagyon sokan Szíriából jöttek. Ők nem gazdasági kivándorlók. Ők gyerekek, akik háborús övezetből menekültek, és az út során vagy meghaltak a szüleik, vagy valami történt velük. Az ő oktatásukat, iskoláztatásukat biztosítani kell.

Forrás: HVG / BalraMagyar


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük