Kövesse velünk percről-percre az MSZP tisztújító kongresszusát


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ma tartja a tisztújító kongresszusát a Magyar Szocialista Párt… Nemsoká kiderül ki az MSZP új elnöke…

 

10:16
Molnár Zsolt az ügyrendi bizottság nevében megnyitotta a kongresszust, ezzel a kongresszus hivatalosan is megkezdte a munkáját.

10:19
80 százalék fölötti küldötti jelenléttel a kongresszus határozatképes.

10:28
Molnár Zsolt az ügyrendi bizottság elnöke tett javaslatot a kongresszus napirendjére és ügyrendjére. A kongresszus a javaslatot elfogadta.

10:29
A kongresszus zárt ülésen folytatja munkáját.

 10:50 Karácsony Gergely a Párbeszéd társelnöke köszöntötte a kongresszus résztvevőit.

„Van közös jövőnk, készen állunk a folytatásra!”

Beszédében kifejtette, hogy ma a demokratikus ellenzék legerősebb pártja az MSZP és reményét fejezte ki, hogy az MSZP Magyarország erős pártja marad, mert ez az ország érdeke és ez a Párbeszéd érdeke is.

Karácsony Gergely kijelentette, hogy a Párbeszéd készen áll arra, hogy megkezdett közös munkát, szövetségben folytassa a Parlamentben, de jelezte, hogy további szövetségkötésre van szükség 2019-re.

„A mai kongresszus után kialakítjuk a sikeres együttműködés feltételeinek megteremtést, szeptemberben pedig el kell kezdeni a kampányt, hogy megmutathassuk, hogy mi milyen Magyarországot és milyen Európát akarunk.”

11:05 Az MSZP testületeinek beszámolói után a kongresszus tisztújítással folytatja a munkáját.

11:20 Az elnökjelölti beszédeket Tóth Bertalan kezdte, őt követi Mesterházy Attila.

Cikkünk folyamatosan frissül…

11:50 Az MSZP elnökjelöltjei megtartották beszédeiket.

12:05 Kunhalmi Ágnes, a párt választmányi elnökjelöltjének beszéde után, az MSZP elnökhelyettes-jelöltjei, Ujhelyi István és Szakács László, majd alelnökjelöltjei Bangóné Borbély Ildikó, Hegyi Gyula, Komjáthi Imre, Szanyi Tibor mondják el programjukat.

12:22 Elkezdődött a szavazás.

 

 

 

 

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük