Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mindegy honnan és milyen pénz jön? Mindegy milyen ember és honnan jön,ha fizet?

 

Megdöbbentő, hogy Soros György hajói üzemszerűen szállítják Európába az Afrikából érkezőket, holott azokat az európai jogszabályok alapján eddig sem kellett volna fogadni – mondta a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában.

Rogán Antal kifejtette: a menekültkvótáknál is nagyobb veszélyt jelentene, ha Brüsszel dönthetne arról, hogy az Európába érkezők közül ki számít menekültnek – pedig a kormány szerint már az is rettenetesen nagy veszély volt, még népszavazást is tartottak róla.

Rogán szerint a migráció a százezreket vagy millióikat befogadó államok számára súlyos, mindennapi gondot, Közép-Európa számára pedig a nyitott belső határok miatt veszélyt jelent. Magyarország ezért nem akar migránsokat befogadó állammá válni és nem is kötelezhető erre, hiszen az uniós csatlakozáskor nem vállalt ilyet és soha nem is fog – tette hozzá.

Közölte, hogy a kormány a következő hónapok uniós döntéshozatalában is azt fogja képviselni, hogy a migránsok elosztása nem megoldás, bajaikat a szülőhazájukban kell az EU támogatásával rendezni, nem pedig Európába hozni és a tagállamok között szétteríteni. Az uniós vezetés viszont szerinte a senki által el nem fogadott európai egyesült államok ideológiája mentén politizál a tagállamok érdekei helyett…

Forrás: 24.hu

 

Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: