Visszanyalt a fagyi – a saját módszerükkel alázták földig a kormánypártokat


Fotó: Európai Baloldal - Táncsics Alapszervezet által április 6-ára szervezet tüntetése
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Van az úgy, amikor a befőtt elteszi a nagymamát.

Most is hasonló történetről számolhatunk be. Emlékezzünk vissza amikor a kormánypártok a közlémúltban meghirdették azt a gyomorforgató akciójukat, amikor is civil szervezetek irodáit matricázták le – jelölték meg, a legrosszabb vészkorszakot idéző módon. Erről az aljasságról többek között Török Zsolt MSZP-s politikus osztott meg egy zseniális kritikai képet facebook oldalán:

Az uralkodó párt egyik embere Hollik István (KDNP) matricát ragasztott egy “üldözendő” civil szervezet ajtajára

Tehát a kormánypártok “politikai tisztjei” megjelölik a nekik nem tetsző szervezeteket. Azonban ma már egy tökösebb demokráciában élünk, mint a 30-as 40-es évek Németországában. Nem, nem közjogilag, hiszen a kétharmados önkény bármit megtehet ma Magyarországon. Azonban nem törték meg az ellenállást még a Fidesz-KDNP csinovnyikai és egy frappáns válasszal oltották a porba a kormánypártokat.

Ragadós a példa: az erzsébetvárosi és a hegyvidéki Fidesz-irodákra valakik felragasztották, hogy „Kivándorlást támogató szervezet”.Szimbolikus helyen ellenmatricázásba kezdett az MKKP.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük