Fotó: Európai Baloldal - Táncsics Alapszervezet által április 6-ára szervezet tüntetése
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Van az úgy, amikor a befőtt elteszi a nagymamát.

Most is hasonló történetről számolhatunk be. Emlékezzünk vissza amikor a kormánypártok a közlémúltban meghirdették azt a gyomorforgató akciójukat, amikor is civil szervezetek irodáit matricázták le – jelölték meg, a legrosszabb vészkorszakot idéző módon. Erről az aljasságról többek között Török Zsolt MSZP-s politikus osztott meg egy zseniális kritikai képet facebook oldalán:Az uralkodó párt egyik embere Hollik István (KDNP) matricát ragasztott egy “üldözendő” civil szervezet ajtajára

Tehát a kormánypártok “politikai tisztjei” megjelölik a nekik nem tetsző szervezeteket. Azonban ma már egy tökösebb demokráciában élünk, mint a 30-as 40-es évek Németországában. Nem, nem közjogilag, hiszen a kétharmados önkény bármit megtehet ma Magyarországon. Azonban nem törték meg az ellenállást még a Fidesz-KDNP csinovnyikai és egy frappáns válasszal oltották a porba a kormánypártokat.

Ragadós a példa: az erzsébetvárosi és a hegyvidéki Fidesz-irodákra valakik felragasztották, hogy „Kivándorlást támogató szervezet”.

Szimbolikus helyen ellenmatricázásba kezdett az MKKP.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here