Visszanyalt a fagyi – a saját módszerükkel alázták földig a kormánypártokat


Fotó: Európai Baloldal - Táncsics Alapszervezet által április 6-ára szervezet tüntetése
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Van az úgy, amikor a befőtt elteszi a nagymamát.

Most is hasonló történetről számolhatunk be. Emlékezzünk vissza amikor a kormánypártok a közlémúltban meghirdették azt a gyomorforgató akciójukat, amikor is civil szervezetek irodáit matricázták le – jelölték meg, a legrosszabb vészkorszakot idéző módon. Erről az aljasságról többek között Török Zsolt MSZP-s politikus osztott meg egy zseniális kritikai képet facebook oldalán:

Az uralkodó párt egyik embere Hollik István (KDNP) matricát ragasztott egy “üldözendő” civil szervezet ajtajára

Tehát a kormánypártok “politikai tisztjei” megjelölik a nekik nem tetsző szervezeteket. Azonban ma már egy tökösebb demokráciában élünk, mint a 30-as 40-es évek Németországában. Nem, nem közjogilag, hiszen a kétharmados önkény bármit megtehet ma Magyarországon. Azonban nem törték meg az ellenállást még a Fidesz-KDNP csinovnyikai és egy frappáns válasszal oltották a porba a kormánypártokat.

Ragadós a példa: az erzsébetvárosi és a hegyvidéki Fidesz-irodákra valakik felragasztották, hogy „Kivándorlást támogató szervezet”.

Szimbolikus helyen ellenmatricázásba kezdett az MKKP.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük