Budapest, 2009. október 17. Paudits Béla énekli a Futok a pénzem után címû egykori slágerét a Volt egyszer egy táncdalfesztivál! elnevezésû rendezvényen október 16-án, ahol az 1966 és 1972 közötti táncdalfesztiválok résztvevõi léptek újra színpadra egy nosztalgia gálamûsor keretében, a Papp László Budapest Sportarénában. MTI Fotó: Mohai Balázs
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Van az úgy, hogy valaki figyelmetlen, de erre a fajta tettre jó érzésű ember nem tud mit mondani.

A Zoom számolt be róla, hogy a Best magazin szerkesztői milyen fajta munkát is végeznek. Néhány napja mi is beszámoltunk róla, hogy a sokak által kedvelt és szeretett Paudits Béla örökre itt hagyta az evilági színpadot és a mennyei deszkákon játszik az örökkévalónak.

Természetesen nem csak mi, de a teljes magyar sajtó gyászban tört ki a hír hallatán, mert nehéz elfogadni az elfogadhatatlant. Paudits élete utolsó éveit nem méltó módon élte – önhibáján kívül.

Hosszan tartó betegeskedés után hagyott itt bennünket. A Best újságírói elképesztő dolgot tettek ennek a halálhírnek a kapcsán:

A Zoom.hu beszámolója szerint: 

Nagyon úgy tűnik, hogy a második számú bulvárhetilapot, a Bestet különösebben nem hatotta meg, hogy az egykor kiváló színész Paudits Béla június 13-án elhunyt, és megjelentették június 15-én pénteken, hogy megkezdődött Paudits Béla rehabilitációja, aki már néha a szemét is kinyitja. Nézzék csak, itt a cikk!

forrás:: Három Deci Köménymag tumblr

Jó, persze, tudjuk, hogy a nyomtatott sajtóban kicsit másképp mennek a dolgok, de Paudits halálhíre szerdán koradélután érkezett, tehát talán lett volna más megoldás is azon kívül, mint reménykeltő cikket hagyni ott valakiről, aki mellesleg két napja halott. Persze ha nem lett volna lehetőség, akkor is szeretjük a fekete humort. – eddig a lap beszámolója.

Érthetetlen ez a fajta figyelmetlenség, főleg annak a tükrében, hogyan felzaklathatja ez a gyászoló családot, barátokat és rajongókat. A leszaromság mintapéldája, ami történt!

Zoom.hu/BalraMagyar


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: