Karácsony Gergely akkora büdös nagy pofont vert le Orbán csinovnyikának, hogy mi is beleszédültünk – kiosztotta az alpári fideszest


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Aki Karácsony Gergelyt valaha azzal vádolta, hogy túlságosan szelíd, hát ezt a cikket mindennap elküldeném neki, mert a zuglói polgármester most bebizonyította, egy kis kurázsiért nem kell a szomszédba mennie.

Röviden a történtet. A KDNP nagycsoportos politikusa Hollik István, akit az ellenzék laposra vert a Fidesz számára olyan nehéz területen, mint a Belváros, megkapta az eheti feladatot.

Azért mondom, hogy megkapta, mert erről a sugárzó tehetségről nem gondolnám azt, hogy magától bármit is kikiáltatna. A Fidesz kampányemberei és spin doktorai szépen a szájába rágják, hogy mit kell tennie, ő pedig akkurátusan gondolkodás nélkül végrehajtja.

A KDNP volt országgyűlési képviselője tegnap egy „Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát ragasztott az Amnesty International irodájának ajtajára.

Az erről szóló hírt Karácsony Gergely is megosztotta, Facebook-oldalára pedig a következőt írta hozzá:

„Hollik István hajbeültetése sikeres volt. Meg kellene próbálni az agybeültetést is”.Maga az Amnesty is megosztotta a nyilvánossággal a történteket, ők úgy kommentálták az akciót, hogy ha az ex-KDNP-s képviselő „felcsönget, kávét is kap”.

Azt hiszem a tegnapi nap, nem Hollik napja volt.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük