Karácsony Gergely akkora büdös nagy pofont vert le Orbán csinovnyikának, hogy mi is beleszédültünk – kiosztotta az alpári fideszest


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Aki Karácsony Gergelyt valaha azzal vádolta, hogy túlságosan szelíd, hát ezt a cikket mindennap elküldeném neki, mert a zuglói polgármester most bebizonyította, egy kis kurázsiért nem kell a szomszédba mennie.

Röviden a történtet. A KDNP nagycsoportos politikusa Hollik István, akit az ellenzék laposra vert a Fidesz számára olyan nehéz területen, mint a Belváros, megkapta az eheti feladatot.Azért mondom, hogy megkapta, mert erről a sugárzó tehetségről nem gondolnám azt, hogy magától bármit is kikiáltatna. A Fidesz kampányemberei és spin doktorai szépen a szájába rágják, hogy mit kell tennie, ő pedig akkurátusan gondolkodás nélkül végrehajtja.

A KDNP volt országgyűlési képviselője tegnap egy „Bevándorlást támogató szervezet” feliratú matricát ragasztott az Amnesty International irodájának ajtajára.

Az erről szóló hírt Karácsony Gergely is megosztotta, Facebook-oldalára pedig a következőt írta hozzá:

„Hollik István hajbeültetése sikeres volt. Meg kellene próbálni az agybeültetést is”.

Maga az Amnesty is megosztotta a nyilvánossággal a történteket, ők úgy kommentálták az akciót, hogy ha az ex-KDNP-s képviselő „felcsönget, kávét is kap”.
Azt hiszem a tegnapi nap, nem Hollik napja volt.

 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük