Budapest, 2016. október 28. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút ad a 180 perc címû mûsorban 2016. október 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A bőr lesül az ember képéről.

Nos, mielőtt belekezdenénk, hadd elevenítsünk fel egy apró történetet. Emlékszünk még, amikor a Fidesz propaganda az MSZP ellen kampányolva sárga csekket küldött minden magyar állampolgárnak, melyen az államadósság leosztva szerepelt minden magyar állampolgárra – nem kis riadalmat keltve, hiszen sokan azt hitték, hogy a milliós összeget be kell fizetniük.

Vajon amikor kiderült, hogy az államadósság akkorára rúg, hogy minden magyar állampolgár 3,2 millió forintot kellene fizetnie a Fidesz ismét fog sárga csekket küldeni?

Küldik vagy sem, egyszer nekünk kell megfizetnünk ezt az összeget. Csak hogy van egy kis bökkenő. A Fidesz szerint szárnyal a gazdaság és sosem volt ekkora jólét. Olyan szinten állunk, hogy felszámolhatjuk a hajléktalanságot….

Felszámolhatjuk, hát…. ha nem is úgy, hogy minden hajléktalannak lakhatást biztosítunk, inkább csak betiltjuk, aztán szerencsétlenek meg szívódjanak fel, menjenek külföldre vagy valahova oda, ahol nincsenek szem előtt.

Hát ilyen ez a mi országunk. Szárnyal a gazdaság, de  31 EZER MILLIÁRD FORINT FELETT VAN ÉS AZ ÁLLAMADÓSSÁG. Mindeközben pedig a Fideszes gépezet már arról beszél, hogy fel kell készíteni a magyar gazdaságot egy válságra. Főleg mivel a választási kampány előtt felélték az uniós pénzeket. Nincs itt gazdasági csoda, csak trükkök százai, amiről jobb nem tudnunk…


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: