Bazi nagy csontváz zuhant ki Orbán szekrényéből – kevéssel a választások után bebizonyosodott amit eddig csak sejteni lehetett


Budapest, 2016. október 28. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút ad a 180 perc címû mûsorban 2016. október 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A bőr lesül az ember képéről.

Nos, mielőtt belekezdenénk, hadd elevenítsünk fel egy apró történetet. Emlékszünk még, amikor a Fidesz propaganda az MSZP ellen kampányolva sárga csekket küldött minden magyar állampolgárnak, melyen az államadósság leosztva szerepelt minden magyar állampolgárra – nem kis riadalmat keltve, hiszen sokan azt hitték, hogy a milliós összeget be kell fizetniük.

Vajon amikor kiderült, hogy az államadósság akkorára rúg, hogy minden magyar állampolgár 3,2 millió forintot kellene fizetnie a Fidesz ismét fog sárga csekket küldeni?

Küldik vagy sem, egyszer nekünk kell megfizetnünk ezt az összeget. Csak hogy van egy kis bökkenő. A Fidesz szerint szárnyal a gazdaság és sosem volt ekkora jólét. Olyan szinten állunk, hogy felszámolhatjuk a hajléktalanságot….

Felszámolhatjuk, hát…. ha nem is úgy, hogy minden hajléktalannak lakhatást biztosítunk, inkább csak betiltjuk, aztán szerencsétlenek meg szívódjanak fel, menjenek külföldre vagy valahova oda, ahol nincsenek szem előtt.

Hát ilyen ez a mi országunk. Szárnyal a gazdaság, de  31 EZER MILLIÁRD FORINT FELETT VAN ÉS AZ ÁLLAMADÓSSÁG. Mindeközben pedig a Fideszes gépezet már arról beszél, hogy fel kell készíteni a magyar gazdaságot egy válságra. Főleg mivel a választási kampány előtt felélték az uniós pénzeket. Nincs itt gazdasági csoda, csak trükkök százai, amiről jobb nem tudnunk…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük