A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nyílt levelet írt Bayer Zsolt a budapesti német nagykövetségnek. Az írás a Magyar Időkben jelent meg, ebben kritizálja Németország politikáját a 2016-ban lovagkereszttel kitüntetett publicista, többek között azzal, hogy a németek szerinte elvesztették lelküket, hitüket, tartásukat, múltjukat és hagyományaikat, ezért bármit meg lehet tenni a német néppel.
Állításait azzal indokolja, hogy szerinte a holokauszt miatt érzett bűntudat következtében a németek frusztráltak és betegek lettek, ezért tűrik el a “félelmetes és nem ide való tömeg”, vagyis a menekültek befogadását az országukban.

De nem csak a német népet kritizálja, beleszáll a bürokráciába is, mely szerinte “önmaga paródiájává vált, hozzárohadt a körülményeihez”.


Kövess minket facebookon is


Viszont még így is az írás zárása a legerősebb, melyben Bayer egy, A klinika és a Derrick című, a 80-as években hatalmas sikert arató sorozatok alapján idealizált Németországhoz hasonlítja a jelenlegit és hozzáteszi, a ma élő németek nagyobb bűnt követnek el, mint a holokauszt idején élő dédszüleik:

“Ezt csinálták maguk a saját hazájukból. A fekete-erdei klinika és a Derrick irigyelt, csodálatos és csodált, tiszta, rendes és gazdag világából. Maguk nagyobb bűnt követnek el most, mint dédszüleik akkor elkövettek, és akikre hivatkozva most megteszik azt, amit megtesznek.

Maguknak sem lesz bocsánat. Vagy azért, mert nem is marad német, aki majd megbocsásson, vagy azért, mert egyszer végre fellázadnak a maradék németek, és pontosan oda fogják magukat sorolni, ahová a dédszüleiket: a nemzet gyilkosai közé.”

Magyar Idők/ Sztárklikk


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here