Nagyot erősít az ATV – új sztárműsorvezetőt igazolt az ellenzéki csatorna


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Úgy néz ki, a csatorna forró őszre készül.

Megszületett a megállapodás, új sztárműsorvezetőt igazol az ATV értesült portálunk. A pár évvel ezelőtt a közmédiától gyomorforgató módon kirúgott műsorvezetőnő azonban minden bizonnyal be fogja váltani az ATV reményeit, ugyanis nagy közönség-kedvenc, főleg az ATV nézőinek, nálunk ellenzéki szavazóknál.Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója megerősítette:

Ősztől napi műsorral jelentkezik az ATV képernyőjén Jakupcsek Gabriella

A kábeltelevízió vezetősége egy olyan esti, könnyedebb beszélgetős műsorban gondolkodik, amely inkább a reggeli idősávokban jellemző a televíziókon – írja a Blikk.hu.

– A főbb kérdésekben megállapodtunk, a célunk a hosszú távú közös munka. Komolyan számolunk Jakupcsek Gabriellával, az ő személye jó megoldás arra, hogy egy újabb erős brandet tudjunk felépíteni a csatorna műsorainak sorában – mondta Németh, hozzátéve: ő akár már nyártól is szívesen látná a sztártévést a csatornánál.

Ám Jakupcsek mielőtt belevágna egy feszített tempójú napi műsor készítésébe, még szeretné kiélvezni a nyarat, s minél több időt töltene a családjával, elsősorban az unokájával, így az őszi kezdés a reális. A csatorna berkeiben azonban már nagyüzemben zajlanak az előkészületek, hiszen a műsornak ki kell alakítani a díszletét, és természetesen fel kell állítani a stábot is.

– Esti főműsoridőre tervezik a műsort, ami ugyan nem lesz élő, de heti két alkalommal készülnek a felvételek, így aktuális témákkal is foglalkozhat majd az adás. A műsor bulvár jellegét természetesen a mindennapos sztárvendégek adják majd – tudtuk meg a csatorna egyik munkatársától, aki elárulta, Sváby András és Bochkor Gábor is szóba került Jakupcsek Gabriella lehetséges társműsorvezetőjeként.
 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük