Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Úgy néz ki, a csatorna forró őszre készül.

Megszületett a megállapodás, új sztárműsorvezetőt igazol az ATV értesült portálunk. A pár évvel ezelőtt a közmédiától gyomorforgató módon kirúgott műsorvezetőnő azonban minden bizonnyal be fogja váltani az ATV reményeit, ugyanis nagy közönség-kedvenc, főleg az ATV nézőinek, nálunk ellenzéki szavazóknál.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója megerősítette:

Ősztől napi műsorral jelentkezik az ATV képernyőjén Jakupcsek Gabriella

A kábeltelevízió vezetősége egy olyan esti, könnyedebb beszélgetős műsorban gondolkodik, amely inkább a reggeli idősávokban jellemző a televíziókon – írja a Blikk.hu.

– A főbb kérdésekben megállapodtunk, a célunk a hosszú távú közös munka. Komolyan számolunk Jakupcsek Gabriellával, az ő személye jó megoldás arra, hogy egy újabb erős brandet tudjunk felépíteni a csatorna műsorainak sorában – mondta Németh, hozzátéve: ő akár már nyártól is szívesen látná a sztártévést a csatornánál.

Ám Jakupcsek mielőtt belevágna egy feszített tempójú napi műsor készítésébe, még szeretné kiélvezni a nyarat, s minél több időt töltene a családjával, elsősorban az unokájával, így az őszi kezdés a reális. A csatorna berkeiben azonban már nagyüzemben zajlanak az előkészületek, hiszen a műsornak ki kell alakítani a díszletét, és természetesen fel kell állítani a stábot is.

– Esti főműsoridőre tervezik a műsort, ami ugyan nem lesz élő, de heti két alkalommal készülnek a felvételek, így aktuális témákkal is foglalkozhat majd az adás. A műsor bulvár jellegét természetesen a mindennapos sztárvendégek adják majd – tudtuk meg a csatorna egyik munkatársától, aki elárulta, Sváby András és Bochkor Gábor is szóba került Jakupcsek Gabriella lehetséges társműsorvezetőjeként.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: