Nagyot erősít az ATV – új sztárműsorvezetőt igazolt az ellenzéki csatorna


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Úgy néz ki, a csatorna forró őszre készül.

Megszületett a megállapodás, új sztárműsorvezetőt igazol az ATV értesült portálunk. A pár évvel ezelőtt a közmédiától gyomorforgató módon kirúgott műsorvezetőnő azonban minden bizonnyal be fogja váltani az ATV reményeit, ugyanis nagy közönség-kedvenc, főleg az ATV nézőinek, nálunk ellenzéki szavazóknál.

Németh S. Szilárd, a csatorna vezérigazgatója megerősítette:

Ősztől napi műsorral jelentkezik az ATV képernyőjén Jakupcsek Gabriella

A kábeltelevízió vezetősége egy olyan esti, könnyedebb beszélgetős műsorban gondolkodik, amely inkább a reggeli idősávokban jellemző a televíziókon – írja a Blikk.hu.

– A főbb kérdésekben megállapodtunk, a célunk a hosszú távú közös munka. Komolyan számolunk Jakupcsek Gabriellával, az ő személye jó megoldás arra, hogy egy újabb erős brandet tudjunk felépíteni a csatorna műsorainak sorában – mondta Németh, hozzátéve: ő akár már nyártól is szívesen látná a sztártévést a csatornánál.

Ám Jakupcsek mielőtt belevágna egy feszített tempójú napi műsor készítésébe, még szeretné kiélvezni a nyarat, s minél több időt töltene a családjával, elsősorban az unokájával, így az őszi kezdés a reális. A csatorna berkeiben azonban már nagyüzemben zajlanak az előkészületek, hiszen a műsornak ki kell alakítani a díszletét, és természetesen fel kell állítani a stábot is.– Esti főműsoridőre tervezik a műsort, ami ugyan nem lesz élő, de heti két alkalommal készülnek a felvételek, így aktuális témákkal is foglalkozhat majd az adás. A műsor bulvár jellegét természetesen a mindennapos sztárvendégek adják majd – tudtuk meg a csatorna egyik munkatársától, aki elárulta, Sváby András és Bochkor Gábor is szóba került Jakupcsek Gabriella lehetséges társműsorvezetőjeként.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük