Elképesztő a változás – így néz ki a 79 éves Terence Hill (képek a cikkben)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ki ne emlékezne azokra a spagetti westernekre, vagy a jópofa verekedős filmekre, amelyeken magyarok teljes generációi nőttek fel. Ki ne tudna egy vagy két ütős idézetet mondani a Terence Hill és Bud Spencer páros munkásságából?

Ha kicsi a tét a kedvem sötét

Mondta a sármőr a göröggel folytatott pókerjátszma alatt az “És megint dühbe jövünk című filmben”. Ki hinné, hogy a pimasz örök fiatal Terence Hill ma már 79 éves.Sajnos állandó partnere Bud Spencer néhány éve itt hagyott minket, azonban a jövőre már 80 éves Terence szerencsére kiváló egészségnek örvend és a mai napig aktív színész.

Ráadásul semmit sem veszített sármából a színész. Még ma is ott csillog a szemében az a csibészes csillogás ami miatt megszerettük őt:

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük