Elképesztő a változás – így néz ki a 79 éves Terence Hill (képek a cikkben)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ki ne emlékezne azokra a spagetti westernekre, vagy a jópofa verekedős filmekre, amelyeken magyarok teljes generációi nőttek fel. Ki ne tudna egy vagy két ütős idézetet mondani a Terence Hill és Bud Spencer páros munkásságából?

Ha kicsi a tét a kedvem sötét

Mondta a sármőr a göröggel folytatott pókerjátszma alatt az “És megint dühbe jövünk című filmben”. Ki hinné, hogy a pimasz örök fiatal Terence Hill ma már 79 éves.

Sajnos állandó partnere Bud Spencer néhány éve itt hagyott minket, azonban a jövőre már 80 éves Terence szerencsére kiváló egészségnek örvend és a mai napig aktív színész.

Ráadásul semmit sem veszített sármából a színész. Még ma is ott csillog a szemében az a csibészes csillogás ami miatt megszerettük őt:
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük