Durván megalázták az MSZP-t eláruló politikust – ekkorát régen koppant valaki


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Az árulást mindenhol szeretik, de az árulókat sehol.

Pofára esett az MSZP-t eláruló, az LMP frakciójába átmasírozó Demeter Márta. A 24.hu számolt be róla, hogy a politikust úgy pofára ejtette az ellenzékiséggel kevéssé vádolható LMP ahogyan keveseket.

Úgy áll a helyzet, hogy Demeter felvételét kérte az LMP-be, vagyis az LMP tagja kívánt lenni, azonban tagfelvételi kérelmét elutasította az LMP kőbányai szervezete.

A 24.hu információi szerint az LMP néhány tagja megtorpedózta a korábban a Magyar Szocialista Párt frakciójában tevékenykedő Demeter Márta pártba való felvételét.

Demeter lapunk kérdésére azt mondta:

segítő tag vagyok legalább fél éve, a tagságom pedig folyamatban van.

Ez valójában azt jelenti, hogy az LMP országgyűlési képviselője jelenleg nem választható párttisztségre, és hivatalosan nem szavazhat belső kérdésekben. Az ok az, hogy az áprilisi választás előtt sikertelenül végződött felvételi próbálkozása, Demeter szocialista múltja miatt ugyanis több vétó is érkezett a tagsága ellen.Úgy tudjuk, hogy az LMP belső köreiben kellemetlenséget váltott ki a helyi szervezet döntése, hiszen Demeter Márta a párt parlamenti képviselője, azonban ameddig a tagság nem járul hozzá egyöntetűen, Demeter Márta nem léphet be a pártba tagként.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük