A szocialista Hunvald György nem mindennapi fényképet tett közzé – ilyen az a bizonyos magyar feketehumor


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A szocializmus vérzivataros évtizedeiben a magyar ember megmutatta, humorral a legnagyobb politikai viharokat is átvészeli.

Világhírű volt a pesti vicc és mondhatjuk, hogy a szocialista blokk legvidámabb barakkja címet is a legendás magyar humorral vészeltük át. Nyomasztó hely lett volna ez az ország, ha nem lett volna egy Hofi Gézánk.A magyar ember mindig is tudott nevetni a saját nyomorán. Azt gondolom talán emiatt lehet viszonylag népszerű a Kétfarkú Kutyapárt is – bár az utóbbi időben, mióta valódi párttá váltak kezdenek kifulladni.

Na de vissza a témánkhoz. A szocialista politikus olyan fényképet tett közzé közösségi oldalán, amely még a legelvakultabb kormánypárti szavazó szájára is mosolyt csal.

És ebben a képben minden benne van. Benne van az elmúlt évek gyűlöletpropagandájának leghúsba vágóbb kritikája. Erre mondják azt hiszem a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek:

Az istenadta magyar nép humora


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük