A szocialista Hunvald György nem mindennapi fényképet tett közzé – ilyen az a bizonyos magyar feketehumor


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 243
    Shares

A szocializmus vérzivataros évtizedeiben a magyar ember megmutatta, humorral a legnagyobb politikai viharokat is átvészeli.

Világhírű volt a pesti vicc és mondhatjuk, hogy a szocialista blokk legvidámabb barakkja címet is a legendás magyar humorral vészeltük át. Nyomasztó hely lett volna ez az ország, ha nem lett volna egy Hofi Gézánk.

A magyar ember mindig is tudott nevetni a saját nyomorán. Azt gondolom talán emiatt lehet viszonylag népszerű a Kétfarkú Kutyapárt is – bár az utóbbi időben, mióta valódi párttá váltak kezdenek kifulladni.

Na de vissza a témánkhoz. A szocialista politikus olyan fényképet tett közzé közösségi oldalán, amely még a legelvakultabb kormánypárti szavazó szájára is mosolyt csal.

És ebben a képben minden benne van. Benne van az elmúlt évek gyűlöletpropagandájának leghúsba vágóbb kritikája. Erre mondják azt hiszem a legegyszerűbb dolgok a legnagyszerűbbek:

Az istenadta magyar nép humora


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen
  • 243
    Shares

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük