Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ez a gátlástalan magát megmondóembernek tituláló – én, vele ellentétben embernek nevezem – megint megmutatta a foga fehérjét és megint megmutatta, milyen minőség is jár a Fidesz párt-tagkönyv mellé.

Nos, ennek a tahónak műsora van Mészáros Lőrinc tévéjében, amelynek nem kisebb nevet adtak, mint hogy “Bayer show”. Ez a címadás már önmagában sokat elárul, hogy ki, hol és miként képzeli el magát.

A műsor nagyjából nem szól másról, mint hogy a műsorvezető Bayer Zsolt fejhangon monológokat ad elő – egy amolyan egyszemélyes Heti Hetes-t képzeljünk el, humor nélkül. Bayer híreket olvas fel és azokat kommentálja.

A magát humorosnak gondoló jobboldali publicista hétről hétre a legválogatottabb aljasságokat és gyalázkodást követi el a szerény nézettségű műsorban. Egyébként ez a stílus jellemző a jobboldali csatornára.

Még a legnagyobb jóindulattal sem tudnám azt állítani, hogy nem azért beszélnek ilyen témákról a csatornánál, mint:

  • Dúró Dóra orális képességeiről
  • Göncz Árpád emléktáblájának leverése

  • hogyan sz@nak a Fideszes lányok
  • de ezen a csatornán kívánták Botka László halálát is.

Szóval mi lehet az oka ennek a kulturális színvonalnak azon túl, hogy egy legyintéssel elintézzük azt, hogy ilyenek a jobboldaliak? Szerintem a nézettség áll a hátterében. Hétről hétre botrányokat szállít a csatorna, vélhetőleg azért, hogy ezzel mesterségesen tornássza fel a siralmas nézettségi adatait.

A botrányok sorából a mostani műsor sem volt kivétel. Bayer a nemzet kincse – eladnánk – éppen egy hírt olvasott fel, miszerint a jövőben a legnagyobb amerikai szépségversenyen eltörölnék a súly és méretkorlátozásokat és minden féle-fajta hölgynek megnyitnák a lehetőséget az indulásra.

Emellett a hangsúly nem a kinézeten lenne a  jövőben – így a verseny nem is szépségverseny lenne – hanem előtérbe kerülnének a verbális és észbeli képességek.

Ennek a hírnek a kapcsán Bayer kijelentette:

Emberek, eljött a nagy pillanat! Eddig voltak ezek a megszokott ócska szépségversenyek, amik arról szóltak, hogy brutál jó csajokat lehetett nézegetni. Nem mondom, hogy IQ fighter volt mindegyik….

A szépségverseny eddig arról szólt, hogy ki a jó nő. A túrót! Felvirradt a nagy nap. Most jött el a Gobbi Hildák és a Gurmai Ziták ideje…

… valami kis nejlon otthonában lesznek. És az a jó, hogy tényleg azt hiszik, valószínűleg, hogy ezzel most valami fantasztikus dolgot tettek. A nők ledegradálása valami szexszimbólummá megszűnik és valami agysebészek fognak versenyezni és tényleg nem jöttek rá, hogy továbbra is valami szörnyen ostoba és hülye szerencsétlenek fognak körbesétálni, de legalább rondák is lesznek.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: