Végtelen tragédia – Megtört szívvel gyászolunk


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Itt most nincsenek szavak, csak a fájdalom…

Egy egész ország áll megrendülten a hír hallatán…

Legyen könnyű a hant, mely testét betakarja.
Emléke legyen áldott, és fakadjon belőle áldás.

A BZSH adta hírül a szomorú hírt.

Nagy megrendüléssel tudatjuk, hogy vasárnap hajnalban 55 éves korában, az Amerikai úti Szeretetkórházban elhunyt az Élet Menete Alapítvány kuratóriumának tagja, a Nagyfuvaros utcai zsinagóga küldötte, a BZSH korábbi elnökjelöltje, a magyar zsidó életben évtizedek óta tevékenyen dolgozó Bandi László.

Bandi Lászlót mindenki szerette, és a zsidóságért végzett munkája miatt elismerte a közösségben, halála nagy veszteség mindannyiunk számára.

Osztozunk családja óriási fájdalmában.Emléke legyen áldott!
ברוך דיין האמת

 

Bandi László – Fotó: Youtube

Legyen neki könnyű a föld…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük