Orbán nem enged az állandó ellenségképből és fenyegetettségből – A migránsozás és sorosozás után itt a legújabb rettegnivaló


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Már meg is van Orbán új csodafegyvere a következő négy évre? Elképesztő, hogy mivel leszünk riogatva…

 

A sorosozás kezd kifújni. Kellett valami újat találni amitől hőn szeretett Viktorunk megvédi majd az országot.

Az M1 pedig továbbra is a rezsim propagandájának akar megfelelni és ehhez mindig talál valakit aki felmondja a leckét.

A miniszterelnök már a héten bedobta egy közelgő világválság veszélyét, amelyre a megoldást is szállítaná. A Hír TV-nek nyilatkozó elemező szerint, ha jól számol Orbán Viktor, akkor akár egy újabb 4 éves ciklus is hozhat neki a téma napirenden tartása.

„Még nem esik az eső, tehát vihar még nincs, hurrikán végképp nincsen, de felhők vannak az égen” – a kötcsei pikniket követő rádióinterjújában is ráerősített világválság-elméletére Orbán Viktor.

A miniszterelnök szerint az uniós tagállamok eladósodottsága a 2008-as szintet is meghaladja, a hitelkamatok megemelkednek, a helyzeten pedig csak ront, hogy Amerika és Európa között kereskedelmi háború kezd kibontakozni – hangzott el a Hír TV műsorában.„Azt kértem a pénzügyminisztertől, hogy ez több legyen, mint stabil, ez legyen masszív, és földrengésbiztos, mert könnyen lehet, hogy gazdasági válságban fogjuk leélni a következő éveinket, és én azt szeretném, hogy ha lesz is válság, megszorítás meg semmiképpen ne legyen, ehhez pedig fegyelmezett gazdálkodás kell” – mondta a kormányfő.

A Méltányosság politikaelemző Központ szakértője szerint a miniszterelnök előrebeszélése politikailag hasznos is lehet a kormányzó pártoknak. Rajnai Gergely úgy látja, a Fidesz-KDNP hitelességi előnyt szerezhet és ezzel akár egy gazdasági válságban is megtarthatja pozícióját.

„Egyrészt valószínűleg úgy gondolják, hogy lesz egy ilyen válság, másrészt érzik, hogy a migrációs téma talán most már kicsit túl lett futtatva és egy másik témát el kell kezdeni futtatni, a gazdasági válság akár nagyon hasonló lehet. Egy gazdasági válságot egy kormánynak nagyon nehéz túlélnie, általában a gazdasági válság alatt teljesen mindegy mit csinál egy kormány, le szokták váltani, de hogyha egy ilyen hitelességi előnyt tud szerezni, és tényleg tud olyan gazdaságpolitikát szeretni, ami enyhíti a hatásait a válságnak, akkor képes lehet megtartani a hatalmát a kormány” – jelentette ki Rajnai Gergely.

Orbán Viktor miniszterelnöki eskütételét követően azt mondta, nem 4, hanem 12 évre tervez.

“A vezér részben állandó ellenségképpel és fenyegetettséggel, másrészt pozitív énképpel fanatizálja a tábort.”.
Ezt így kell csinálni, a történelemben már bevált, miért kellene másképpen?

Nem kell csodafegyver O.V. győzelméhez… Elég ha megint jönnek az ukránok, erdélyiek, stb… akik szavaznak rá ! Választás előtt utalvány, rezsi hozzájárulás, stb… végeláthatatlan a sor a megvezetés eszközeiből.

Az egész Világ ellenünk van. Leginkább is a démonok vezérelte fejében. És ő meg rohadtul megvéd bennünket, csak előtte felköltözik a várba, hogy jobban lásson…

Forrás: Hír TV / Sztárklikk / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük