Lázár tényleg ennyire agyafúrt csapdát állított volna Márki-Zaynak? – Most már van miért féltenünk az ellenzéki polgármestert


2018. február 20. Hódmezővásárhely. dr. Márki-Zay Péter független jelölt lakossági fórumot tart. Fotó: Molnár Ádám
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Megtörtént a csoda? Vagy baromi nagy átverés van készülőben?

 

Lázár meghívta Márki-Zayt. Június 14-e, reggel 8 órára a Fidesz irodába.

Ott és akkor nem a képviselői fogadónapja lesz a Miniszter úrnak???

Márki-Zay Péter mindenesetre elfogadta a meghívást.

 

LÁZÁR JÁNOS MEGHÍVOTT – KÖSZÖNETTEL ELFOGADOM!

Lázár János képviselő úr Facebook-oldalán megosztott meghívását 2018. június 14-én reggel 8.00-ra a Fidesz irodába köszönettel elfogadom.

Örömmel veszem a meghívást a Fidesz helyi főhadiszállására, akkor is, ha nem vagyok biztos benne, hogy engem ott mindenki szívesen lát. Fontos eredménynek tartom, hogy egy hivatalos találkozónak kölcsönösen elfogadható hivatalos helyszínt találtunk. Pontosan a megbeszélt időpontban meg fogok jelenni és nem fogom megváltoztatni a helyszínt sem 21 órával, sem 21 perccel korábban. 

A kérdés csak az, hogy a meghívásnak igazából lesz-e valódi érdeme? Vagy csak taktikai okokból kíván Lázár Márki-Zay felé közeledni?

Az nagyon valószínűsíthető, hogy ha a a Mészáros-Vajna-Habony médiában többször fognak együtt szerepelni, abból Márki-Zay nem fog jól kijönni… Nagyon könnyen hazudozások, ferdítések áldozatává válhat majd.

Június 14-én a Fidesz városi irodájában fog találkozni Márki-Zay Péter a választókörzet országgyűlési képviselőjével, a fideszes Lázár Jánossal – derül ki a független hódmezővásárhelyi polgármester csütörtöki Facebook-posztjából.
A kélt politikus közötti már többször meghiúsult találkozó, a legutoljára akkor, amikor Márki-Zay állítása szerint Lázár 21 perccel kezdés előtt hívta fel azzal, hogy helyszínt változtatna.

Lehet, hogy arra utazik Lázár, hogy a Polgármester úrnak  is sorba kell állnia, hogy beszélhessen az országgyűlési képviselővel? Megint ravaszkodik – szép szóval – Lázár?

Forrás: 168óra / BalraMagyar


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük