Lázár tényleg ennyire agyafúrt csapdát állított volna Márki-Zaynak? – Most már van miért féltenünk az ellenzéki polgármestert


2018. február 20. Hódmezővásárhely. dr. Márki-Zay Péter független jelölt lakossági fórumot tart. Fotó: Molnár Ádám
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Megtörtént a csoda? Vagy baromi nagy átverés van készülőben?

 

Lázár meghívta Márki-Zayt. Június 14-e, reggel 8 órára a Fidesz irodába.

Ott és akkor nem a képviselői fogadónapja lesz a Miniszter úrnak???

Márki-Zay Péter mindenesetre elfogadta a meghívást.

 

LÁZÁR JÁNOS MEGHÍVOTT – KÖSZÖNETTEL ELFOGADOM!Lázár János képviselő úr Facebook-oldalán megosztott meghívását 2018. június 14-én reggel 8.00-ra a Fidesz irodába köszönettel elfogadom.

Örömmel veszem a meghívást a Fidesz helyi főhadiszállására, akkor is, ha nem vagyok biztos benne, hogy engem ott mindenki szívesen lát. Fontos eredménynek tartom, hogy egy hivatalos találkozónak kölcsönösen elfogadható hivatalos helyszínt találtunk. Pontosan a megbeszélt időpontban meg fogok jelenni és nem fogom megváltoztatni a helyszínt sem 21 órával, sem 21 perccel korábban.

 

A kérdés csak az, hogy a meghívásnak igazából lesz-e valódi érdeme? Vagy csak taktikai okokból kíván Lázár Márki-Zay felé közeledni?

Az nagyon valószínűsíthető, hogy ha a a Mészáros-Vajna-Habony médiában többször fognak együtt szerepelni, abból Márki-Zay nem fog jól kijönni… Nagyon könnyen hazudozások, ferdítések áldozatává válhat majd.

Június 14-én a Fidesz városi irodájában fog találkozni Márki-Zay Péter a választókörzet országgyűlési képviselőjével, a fideszes Lázár Jánossal – derül ki a független hódmezővásárhelyi polgármester csütörtöki Facebook-posztjából.
A kélt politikus közötti már többször meghiúsult találkozó, a legutoljára akkor, amikor Márki-Zay állítása szerint Lázár 21 perccel kezdés előtt hívta fel azzal, hogy helyszínt változtatna.

Lehet, hogy arra utazik Lázár, hogy a Polgármester úrnak  is sorba kell állnia, hogy beszélhessen az országgyűlési képviselővel? Megint ravaszkodik – szép szóval – Lázár?

Forrás: 168óra / BalraMagyar


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük