Orbán újabb vállalhatatlan mondatai kerültek elő a félmúltból – ezt mindenkinek hallania kell


Budapest, 2016. október 28. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút ad a 180 perc címû mûsorban 2016. október 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A magyar politikában lassan már kérdésként merül fel, hogy váltott-e vajon többször köpönyeget ember, mint Orbán Viktor.

Elképesztő hallgatni a fiatal Orbán Viktort. Tényleg elképesztő! Ugyanis az ember óhatatlanul egyetért azzal a “demokratával” aki például az MDF vezetőjével Kónya Péterrel kiállt vitatkozni, többek között a magyar média helyzetéről.

Úgy áll a dolog, hogy indokolt a demokratánál az idézőjel Orbán esetében, hiszen ha nem telt el volna majd’ 20 év és nem láttuk volna azt, hogy szó nincs semmiféle demokratáról, hanem a miniszterelnök a hatalom megszerzése érdekében játszotta a demokratikus meggyőződésű politikust, még beszélhetnénk is arról, hogy igaza van-e vagy sem.

Nos ebben a filmrészletben, melyet készítettünk röviden arról van szó, hogy a közönség kérdezője eléggé nehezményezi azt, hogy minden egyes vasárnap az MDF második embere jelesül Csurka István műsoridőt kap a közszolgálati rádióban, mindezt úgy, hogy a többi pártnak nincsen lehetősége ilyen formában megszólalni.

Kónya Péter megpróbálja magyarázni a magyarázhatatlant Orbán pedig kivont karddal ront Kónya Péternek és az alábbi mondatokat mondja el:2018. Orbán Viktor rendszeres rádiószózatokat intéz “szeretett” népéhez a közszolgálati rádión keresztül. (címlapképünkön)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük