Budapest, 2016. október 28. Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió stúdiójában, ahol interjút ad a 180 perc címû mûsorban 2016. október 28-án. MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A magyar politikában lassan már kérdésként merül fel, hogy váltott-e vajon többször köpönyeget ember, mint Orbán Viktor.

Elképesztő hallgatni a fiatal Orbán Viktort. Tényleg elképesztő! Ugyanis az ember óhatatlanul egyetért azzal a „demokratával” aki például az MDF vezetőjével Kónya Péterrel kiállt vitatkozni, többek között a magyar média helyzetéről.

Úgy áll a dolog, hogy indokolt a demokratánál az idézőjel Orbán esetében, hiszen ha nem telt el volna majd’ 20 év és nem láttuk volna azt, hogy szó nincs semmiféle demokratáról, hanem a miniszterelnök a hatalom megszerzése érdekében játszotta a demokratikus meggyőződésű politikust, még beszélhetnénk is arról, hogy igaza van-e vagy sem.

Nos ebben a filmrészletben, melyet készítettünk röviden arról van szó, hogy a közönség kérdezője eléggé nehezményezi azt, hogy minden egyes vasárnap az MDF második embere jelesül Csurka István műsoridőt kap a közszolgálati rádióban, mindezt úgy, hogy a többi pártnak nincsen lehetősége ilyen formában megszólalni.

Kónya Péter megpróbálja magyarázni a magyarázhatatlant Orbán pedig kivont karddal ront Kónya Péternek és az alábbi mondatokat mondja el:

2018. Orbán Viktor rendszeres rádiószózatokat intéz „szeretett” népéhez a közszolgálati rádión keresztül. (címlapképünkön)


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ezeket olvasta?

Baloldali fiatalok: „Orbánék tönkreteszik a fiatalok életét”

Az MSZP társult ifjúsági szervezete a Societas szerint a fiatalok folyamatos lemondásra kényszerülnek, sokszor már az alapvető szükségletekről kell lemondaniuk a kormány hibás gazdaságpolitikája...

Tóth Bertalan: Veszélyes játékba kezdett a Fidesz

A Fidesz-kormány hintapolitikája a svéd és a finn NATO-csatlakozás ügyében még inkább ráerősít Magyarország folyamatos elszigetelődésére – mondta az MSZP parlamenti frakcióvezetője az ATV...

Pintér újra lecsapott – Így próbálja eltusolni az ügyet a rendőrminiszter?

Szokott módon hallgatásba burkolózik a fideszes belügyminiszter, amikor meg kellene magyaráznia, miért meneszti a Tiszántúli Vízügyi Igazgatóság vezetőjét - írja közleményében Komjáthi Imre, az...