Török Zsolt kíméletlenül nekiment Orbánnak – így még sosem szembesítették gaztetteivel


Török Zsolt
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Állampárti pártállam???

A szocialista Török Zsolt legújabb írásában nagyon durván beleállt a maffia-kormány vezetőjébe.

A diktatúra, vagy ez az autokratikus vezetési modell, ami hazánkban van, az nem csak azt jelenti, hogy Orbán dönt mindenről, hanem hogy ő és sameszai a felelősek mindenért.

Ők, a Fideszesek a felelősek minden rosszért, ha a jóért ők akarják learatni a babérokat. Minden lehetőségük megvolt mindenre.

2006-tól ők vezettek 19 megyéből 18-at és 23 megyei jogú varos 80%-át.
2008-09-től ők irányították az államigazgatási szervek egy jelentős részét, valamint az ügyészséget és a közmédiát.
2010-től 2/3-dal hozhatnak döntéseket az Országgyűlésben, így ők adják a kormányt is.

A magyar médiatermékek 90-95%-a a birtokukban van, mint ahogyan a gazdaság 60-70%-át is ők irányíthatják, de 100%-ig a Fidesz ellenőrizheti.

Tehát, ha valami gondod van, akkor fordulj a Fideszhez. Ha valami rossz, nem tetszik, nem működik, akkor a Fidesz a hibás, a Fideszesek a felelősek.
Rossz az út? Nem a Közút az illetékes, hisz’ oda is a Fidesz nevezte ki a fideszes vezetőt, hanem a helyi állampárti hajakend.
Rossz a víz, csőtörés volt 4 napja? Ne mutogasson a Fideszes önkormányzat a Vízügyre, mert oda is a Fidesz nevezte ki a Fideszes komisszárokat.Hullik a vakolat az iskolában? Nem a KLIK-re kell mutogatnia a Fideszes önkormányzat vezetésének, mert oda is, a tankerület élére is a Fidesz nevezte ki a fideszes bábját.

Várólista van a kórházban? Fideszesek által kinevezett kórház igazgató, pénzügyminiszter, EÜ miniszter. Ja, az nincs.
Rossz a gyerek menzája? Fideszesek által választott Fideszes cég a szolgáltató jellemzően.

Nincs busz a faluból? Fideszes képviselőt valasztottak az ott élők.
Nincs élet, nincs munkahely 30-40 km-es körzetben? Fideszest választották a kedves választók.
Órákat késik a vonat? Ki irányítja a MÁV-ot? Ki nevezte ki oda is a vezetőket?

Rossz terméket kapsz a boltban, átvernek a szolgáltatók? Ki nevezte ki a fogyasztóvédelmi hatóságok vezetőit, a Fidesz? Akkor ők a felelősek.
Szemetes az utca, ramaty állapotban vannak a parkok, utak, járdák? Fideszes főpolgármester van Budapesten, a városok 90%-ának élén és fideszes a kormány.

Levesznek a bankok? Ki fogadta el az őket szabályozó törvényt? Ki ellenőrizheti, büntetheti a pénzintézeteket? A Fideszesek által kinevezett Fideszesek.
Ha gondod, panaszod van, ha sérelem ért, ha átvertek, akkor fordulj a Fideszhez, szidd őket, vagy menj be a Pártbizottságra!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük