Török Zsolt
Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Állampárti pártállam???

A szocialista Török Zsolt legújabb írásában nagyon durván beleállt a maffia-kormány vezetőjébe.

A diktatúra, vagy ez az autokratikus vezetési modell, ami hazánkban van, az nem csak azt jelenti, hogy Orbán dönt mindenről, hanem hogy ő és sameszai a felelősek mindenért.

Ők, a Fideszesek a felelősek minden rosszért, ha a jóért ők akarják learatni a babérokat. Minden lehetőségük megvolt mindenre.

2006-tól ők vezettek 19 megyéből 18-at és 23 megyei jogú varos 80%-át.
2008-09-től ők irányították az államigazgatási szervek egy jelentős részét, valamint az ügyészséget és a közmédiát.
2010-től 2/3-dal hozhatnak döntéseket az Országgyűlésben, így ők adják a kormányt is.

A magyar médiatermékek 90-95%-a a birtokukban van, mint ahogyan a gazdaság 60-70%-át is ők irányíthatják, de 100%-ig a Fidesz ellenőrizheti.

Tehát, ha valami gondod van, akkor fordulj a Fideszhez. Ha valami rossz, nem tetszik, nem működik, akkor a Fidesz a hibás, a Fideszesek a felelősek.
Rossz az út? Nem a Közút az illetékes, hisz’ oda is a Fidesz nevezte ki a fideszes vezetőt, hanem a helyi állampárti hajakend.
Rossz a víz, csőtörés volt 4 napja? Ne mutogasson a Fideszes önkormányzat a Vízügyre, mert oda is a Fidesz nevezte ki a Fideszes komisszárokat.

Hullik a vakolat az iskolában? Nem a KLIK-re kell mutogatnia a Fideszes önkormányzat vezetésének, mert oda is, a tankerület élére is a Fidesz nevezte ki a fideszes bábját.

Várólista van a kórházban? Fideszesek által kinevezett kórház igazgató, pénzügyminiszter, EÜ miniszter. Ja, az nincs.
Rossz a gyerek menzája? Fideszesek által választott Fideszes cég a szolgáltató jellemzően.

Nincs busz a faluból? Fideszes képviselőt valasztottak az ott élők.
Nincs élet, nincs munkahely 30-40 km-es körzetben? Fideszest választották a kedves választók.
Órákat késik a vonat? Ki irányítja a MÁV-ot? Ki nevezte ki oda is a vezetőket?

Rossz terméket kapsz a boltban, átvernek a szolgáltatók? Ki nevezte ki a fogyasztóvédelmi hatóságok vezetőit, a Fidesz? Akkor ők a felelősek.
Szemetes az utca, ramaty állapotban vannak a parkok, utak, járdák? Fideszes főpolgármester van Budapesten, a városok 90%-ának élén és fideszes a kormány.

Levesznek a bankok? Ki fogadta el az őket szabályozó törvényt? Ki ellenőrizheti, büntetheti a pénzintézeteket? A Fideszesek által kinevezett Fideszesek.
Ha gondod, panaszod van, ha sérelem ért, ha átvertek, akkor fordulj a Fideszhez, szidd őket, vagy menj be a Pártbizottságra!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: