Megdöbbentően botrányos kijelentéseket tett a plébános – ön szerint van ilyennek helye a templomban?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar ismét az Ön véleményére kíváncsi. A cikk végén szavazás a cikkünkben!

Ismét kirobbant egy templomi botrány.

Nem vett részt az emberi erőforrások minisztere azon az ökumenikus megemlékezésen, amelyet a trianoni békediktátum évfordulóján rendeztek a belvárosi főplébánián. A kormányt Németh Szilárd államtitkár és Fidesz-alelnök képviselte.

Osztie Zoltán plébános, a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének korábbi elnöke arról beszélt, hogy a Fidesz a kétharmados többség birtokában megmentheti Európát a liberális ideológia pusztításától – számolt be a Hír TV.

Magyarország lehet a kő, a szegletkő, amely menti Európát. Amelyre még építeni lehet egy istentelen, totalitárius hatalmi struktúra, liberális ideológia pusztítása közepette. És ennek a lehetősége, történelmi lehetőség és felelősség a magyar nemzet számára. Többször elmondtam és újra elmondom. A történelmi lehetőség abban van, hogy a kereszténydemokrata kormány olyan fölhatalmazást kapott, mely mutatja, hogy a magyar nép mögötte és ezzel a fölhatalmazással kell élnie – jelentette ki a plébános.

Egyszóval ismét egy pap prédikált a Fidesz mellett. Az üzenet egyszerű, a plébános szerint a Fidesz védheti meg Európát a liberális pusztítástól.

Ön szerint van helye ilyen beszédnek egy katolikus templomban?Ön szerint van helye politikának a templomban?

View Results

Betöltés ... Betöltés ...

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük