Lendvai Ildikó lemosta Puzsér Róbertet a pályáról – az MSZP bűneit olvasta volna a politikus fejére, hoppon maradt


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A két közéleti szereplő ült egy asztalhoz, hogy az MSZP fő bűneiről vitatkozzanak.

Puzsér Róbert a HírTV Sznobjektív című műsorában a politikai pártokat szembesíti a bűneikkel. A mostani terítéken immár másodjára a Magyar Szocialista Párt került terítékre. Hogy miért a második alkalom (lesz harmadik is) arról röviden:

Az első részben ugyanis a HírTV-s műsorvezető egy ordas hazugsággal indított, mely szerint egyetlen egy Szocialista politikus sem vállalta a szereplést és ez önmagában mutatja felelőtlenségüket, alkalmatlanságukat.

“Lendvai Ildikó nemet mondott”…és folytatja még néhány névvel, akik állítólag szintén nemet mondtak.

A rám vonatkozókból egy büdös szó sem igaz. – írta Lendvai.

Nem mondtam nemet semmi hasonlóra. És igent sem. Mert hogy a kutya sem kérdezett, senki nem kért semmire.

A hatalmas égés hatására emiatt tehát megismételték az adást – immár Lendvai Ildikó szereplésével. Aki helyt állt nem is akárhogyan. Ismerhetjük Puzsér stílusát és a kritikus mindent meg is tett annak az érdekében, hogy kellemetlen helyzetbe hozza a Szocialista politikust.

Hol vehemensen, szinte üvöltve, hogy pedig cinikus kiszólásokkal ostromolta Lendvait, de Ildikó keményen állta a sarat és megcáfolta szinte valamennyi az MSZP-t ért vádat és kritikát. Példaértékű kiállása volt ez Lendvainak.Azonban Lendvai nem csak Puzsérral szemben védte meg az MSZP becsületét, de a Puzsér által Lendvai fejére olvasott fideszes rágalmakkal szemben is. Hogy csak pár példát említsünk:

Puzsér Róbert szinte azonnal kollaboránsozni és szemkilövetőzni kezdett, másrészt a költségvetés meghamisításával vádolta a korábbi baloldali kormányt.

Lendvai Ildikó a kollaboránsozásra azt válaszolta, hogy még soha senkinek, aki ezt a vádat megfogalmazta az MSZP-vel szemben nem volt bátorsága a nyilvánosság előtt konkrétan névvel megneveznie senkit, aki a Fidesz zsebében lenne a pártból, azt meg különösen nem vállalta senki, hogy a nyilvánosság előtt bizonyítsa vádjait és nyilvános vitára hívja azt a politikust, akiről azt feltételezi, hogy a Fidesz zsebéből kandikál ki.

A szemkilóvetés is természetesen egy jobboldali toposz, amely – ahogyan az évek előre haladnak, úgy egyre többen lesznek azok, akiknek maga Gyurcsány lőtte ki a szemét 2006-ban – nem kapott túl nagy hangsúlyt a műsorban, de természetesen mindannyian tudjuk, hogy szó nem volt ilyesmiről, hiszen nem az MSZP adott utasításokat arra a rendőrségnek, hogy hogyan fékezzék meg a tomboló csőcseléket az utcákon 2006 véres őszéről bővebben itt.

Lendvai Ildikó a költségvetés meghamisítanának magas labdáját egy szép szervával ütötte le, amikor az önmagából kivetkőzött műsorvezető kedélyeit azzal hűtötte le:

“egyébként a választás két fordulója között napvilágra került a jelentés, és a második fordulóban még jobban győztünk, mint az elsőben”

Soha ennyire határozottan és szépen nem védte meg magát még a Szocialista Párt. Minden MSZP-s büszkeséggel nézhette végig ezeket a képsorokat, melyeket melegen ajánlunk mindenkinek:

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük