Lendvai Ildikó feltett egy kérdést, amivel szánalmasan nevetségessé tette Semjén Zsoltot


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A Nemzet főlovasának talán meg sem kellett volna szólalnia.

A szocialista Lendvai Ildikó ismét megvillantotta a tehetségét – már ha a kemény riposztokra gondolunk. A baloldali politikus és közíró ugyanis lépten-nyomon közösségi oldalán pellengérre állítja a magukat mindenki főlé emelő jobboldali megmondóembereket.

Talán most már Semjén Zsolt is megbánta, hogy egy üzenet nélküli semmitmondó beszéddel készült a nemzeti összetartozás napjára. Vagy a szövegírója, ezt sosem tudjuk meg. Mindenesetre tény amikor valakinek csak a szél lebegteti a száját, ott Lendvai lecsap.

A politikus közösségi oldalán örökítette meg Semjén örök érvényű ökörségeit, majd lecsapott:

 

Semjén Zsolt a nemzeti összetartozás napján a várpalotai Trianon-múzeum parkjában szónokolt határon túli gyerekeknek és fiataloknak:

“Az országgyűlésben megtestesül minden magyar akarata”

Azért ez nekem így túl általános. Szeretném tudni, személy szerint kik azok, akiknek az akarata pont Semjén Zsoltban testesül meg.

Nos ez a kérdés magyarok – válasszatok!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük