Lendvai Ildikó feltett egy kérdést, amivel szánalmasan nevetségessé tette Semjén Zsoltot


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

A Nemzet főlovasának talán meg sem kellett volna szólalnia.

A szocialista Lendvai Ildikó ismét megvillantotta a tehetségét – már ha a kemény riposztokra gondolunk. A baloldali politikus és közíró ugyanis lépten-nyomon közösségi oldalán pellengérre állítja a magukat mindenki főlé emelő jobboldali megmondóembereket.

Talán most már Semjén Zsolt is megbánta, hogy egy üzenet nélküli semmitmondó beszéddel készült a nemzeti összetartozás napjára. Vagy a szövegírója, ezt sosem tudjuk meg. Mindenesetre tény amikor valakinek csak a szél lebegteti a száját, ott Lendvai lecsap.

A politikus közösségi oldalán örökítette meg Semjén örök érvényű ökörségeit, majd lecsapott:

 

Semjén Zsolt a nemzeti összetartozás napján a várpalotai Trianon-múzeum parkjában szónokolt határon túli gyerekeknek és fiataloknak:

“Az országgyűlésben megtestesül minden magyar akarata”

Azért ez nekem így túl általános. Szeretném tudni, személy szerint kik azok, akiknek az akarata pont Semjén Zsoltban testesül meg.

Nos ez a kérdés magyarok – válasszatok!


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük