Harangozó Tamás sem lesz Orbán kedvence, az már biztos – Valószínűleg nem is bánja


Harangozó Tamás
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Harangozó Tamás szocialista képviselő sem lesz a Miniszterelnök Úr kedvenc képviselője.

 

Az MSZP-frakció jelenlegi formájában nem támogatja sem az alaptörvény-módosítást, sem a “Stop Soros” törvénycsomagot.Az alkotmány módosításának parlamenti vitájában a szocialisták csak a vezérszónoki körben vesznek részt – közölte az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón.

Harangozó Tamás közölte, a “Stop Soros” javaslat vitájában részt vesznek és várják, hogy figyelembe veszik-e a belügyminisztériumi egyeztetésen megfogalmazott észrevételeiket.

A szocialista politikus az alaptörvény-módosítást teljesen elfogadhatatlannak nevezte. Azt szerinte “európai értékrenddel bíró tisztességes képviselő nem támogathatja”.

Harangozó Tamás bírálta, hogy a módosítás három, egymással nem összefüggő témakört érint. Elutasította a közigazgatási bíráskodást létrehozó, illetve a gyülekezési törvényt “szűkítő” módosítást.

Kitért arra, hogy a közigazgatási bíráskodásra vonatkozó rendelkezést az ellenzék már az előző ciklusban elutasította. Szerinte ebből is látszik, a Fidesz nem gondolja komolyan, hogy az ellenzék támogatását is szeretné megnyerni az alaptörvény-módosításhoz.
Értékelése szerint ez a javaslat kizárólag az ellenzék megbélyegzésére alkalmas.

Harangozó Tamás a “Stop Sorosról” azt mondta, nagyobb odafigyeléssel kellene megfogalmazni az új büntető törvénykönyvi tényállását, mert az szakemberek szerint nem pontos.


Ha az embercsempészet egy enyhébb fokát büntetnék, és nem tisztességes szándékú, humanitárius vagy jogi segítséget nyújtó magyar állampolgárokat, akkor megfontolnák a támogatást – magyarázta.


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük