Gurmai Zita olyan pofonnal küldte meg Orbán új kedvenc miniszterét, hogy a fal adja a másikat


Dr. Gurmai Zita
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A szocialista Gurmai Zita úgy beleállt az új miniszterbe, ahogy senki nem mert még!

 

Magyarország népessége jelentős részben a Fidesz kormányzása miatt csökken. Ezt Kásler Miklósnak, az Emberi Erőforrások miniszterének tudnia kellene.

Hazánk demográfiai válságát jórészt a Fidesz politikája okozza, vagyis Orbánék távozása a hatalomból közös nemzeti érdekünk.

Magyarországon születhetne több gyerek, de a Fidesz külföldre üldözött több mint félmillió magyart. Ma minden hatodik magyar gyerek idegen országban jön a világra.

Magyarországon születhetne több gyermek, de a Fidesz növelte a szegénységet és a létbizonytalanságot, és ez gátolja a családalapítási kedvet.

Magyarországon születhetne több gyermek, de a Fidesz padlóra küldte az egészségügyet, lebutította az oktatást, és ezzel jelentősen csökkenti a gyermekek biztonságos felnevelésének esélyét.Amikor az Emberi Erőforrások minisztere demográfiai hullámvölgyet emleget, saját politikájuk kudarcairól beszél.

Gurmai Zita
országgyűlési képviselő, az MSZP Nőtagozatának elnöke


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük