Gurmai Zita olyan pofonnal küldte meg Orbán új kedvenc miniszterét, hogy a fal adja a másikat


Dr. Gurmai Zita
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A szocialista Gurmai Zita úgy beleállt az új miniszterbe, ahogy senki nem mert még!

 

Magyarország népessége jelentős részben a Fidesz kormányzása miatt csökken. Ezt Kásler Miklósnak, az Emberi Erőforrások miniszterének tudnia kellene.Hazánk demográfiai válságát jórészt a Fidesz politikája okozza, vagyis Orbánék távozása a hatalomból közös nemzeti érdekünk.

Magyarországon születhetne több gyerek, de a Fidesz külföldre üldözött több mint félmillió magyart. Ma minden hatodik magyar gyerek idegen országban jön a világra.

Magyarországon születhetne több gyermek, de a Fidesz növelte a szegénységet és a létbizonytalanságot, és ez gátolja a családalapítási kedvet.

Magyarországon születhetne több gyermek, de a Fidesz padlóra küldte az egészségügyet, lebutította az oktatást, és ezzel jelentősen csökkenti a gyermekek biztonságos felnevelésének esélyét.

Amikor az Emberi Erőforrások minisztere demográfiai hullámvölgyet emleget, saját politikájuk kudarcairól beszél.
Gurmai Zita
országgyűlési képviselő, az MSZP Nőtagozatának elnöke


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük