Az olvasók buktatták le Orbán fiát – ezt vajon hogy fogják kimagyarázni


Budakeszi, 2017. január 7. Orbán Viktor miniszterelnök (b2) beszédet mond Nagy Gáspár költõ szobrának avatásán Budakeszin 2017. január 7-én. A szobor Oláh Katalin alkotása. MTI Fotó: Kovács Tamás
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Vagy egyáltalán megpróbálják magyarázni a magyarázhatatlant?

Azt eddig is tudtuk, hogy mind Orbán Viktor miniszterelnök, mind Áder János köztársasági elnök legidősebb lánya olyan felsőoktatási intézménybe jár külföldön, ami a CEU-hoz hasonló konstrukció szerint működik.

Most a 444 olvasói küldték el a Bibó Szakkolégium weboldalának egyik linkjét, ami a szakkollégisták szakmai tevékenységét mutatja be. A joghallgató Orbán Gáspárnál többek között ez szerepel:

Főbb kurzusok: Alkotmányjogi érveléstechnika, Korrupcióellenes kurzus – Transparency International

Kiderült, Orbán Gáspár is egy Soros-intézmény kurzusán tanult

A Transparency International nevű korrupcióellenes szervezet a kormány által ellehetetleníteni kívánt civil szervezetek egyike, amit azért akarnak kicsinálni, mert Soros György is támogatja. Az ügyben szerdán délután lesz népesnek ígérkező tüntetés a Hősök terén.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük