A saját farkára csapta az ajtót a Fidesz – a legelemibb politikai hibát követték el


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ez a Fidesz sem a régi már.

Szimbolikus csatát veszített a Fidesz. Egy olyan csatát, amely úgy egyébként nem is létezett. Mégis, úgy keverték a lapokat, hogy csatát csináljanak belőle, amelyet csúnyán el is veszítettek.

Karácsony Gergely a választások után bejelentette, hogy nem parlamenti képviselőként, hanem továbbra is Zugló polgármestereként folytatja a politizálást. Ebből fakadóan visszaadta a mandátumát és pártja  Kocsis – Cake Olivio-t jelölte a mandátumra.

Az afrikai felmenőkkel rendelkező fiú azonban csípte a Fidesz szemét, hiszen – fideszi értelemben – egy bevándorló hátterű képviselő kapott parlamenti mandátumot. A bissau guinea-i származású képviselő akár szépen csendben felvehette volna a mandátumát – egy apró betűs lábjegyzet lett volna mindez csupán a magyar sajtóban, azonban a kicsinyesség és az elvakultság belevezette a kormányzati politikusokat abba a helyzetbe, hogy most mindenki erről beszél. Na meg a Fidesz kicsinyes stílusáról.

A “trükkök százait”, ahogyan megpróbálta a Fidesz ellehetetleníteni a fiatal képviselőt a Párbeszéd párt közleménye világosan megmutatja:

A kiküldött és a Házbizottság által korábban elfogadott napirenddel ellentétben ma nem esküdhetett fel a Párbeszéd országgyűlési képviselője, Kocsis – Cake Olivio

A Mentelmi bizottság ugyanis ma délelőtt – a nem hivatalos tájékoztatás szerint – kényelmi okokból nem ült össze, így nem tudta igazolni a Párbeszéd képviselőjének mandátumát. A vidéki tagok állítólag nem tudtak volna délután 2 óra előtt felutazni, hogy kiadják Kocsis-Cake Olivio hivatalos igazolását.

Az elmúlt 28 évben ilyenre még nem volt példa. A megválasztott országgyűlési képviselő így egy hétig még biztosan nem képviselheti a választókat.

Ezzel persze megakadályozni nem tudták a mandátum felvételét, csupán elodázni. Azonban ahelyett, hogy egy lábjegyzetes hírként jelent volna meg Kocsis – Cake mandátuma a Fidesz megoldotta, hogy országos hír legyen, azzal együtt, hogy mennyire kicsinyesek a kormánypártiak.

 

Felhívás!

Cikkünk a felhívás után folytatódik

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.


Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük