Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Mondhatnánk, hogy fordított napot tartottak az országban, de sajnos ezek a fordított napok immár 8 éve tartanak.

 

Amikor idősebbekkel beszélgetek a magyar belpolitikai hírekről, meg arról, hogy mi folyik ebben az országban egy idő után elhangzik az ismert közmondás:

Jó dolgukban már azt sem tudják, hogy mit csináljanak

A Fideszesek sztereotípiái az igazi felkapaszkodott újgazdagoknak. Tudják az a fajta ember, aki nem tud mit kezdeni a hirtelen rá szakadt gazdagsággal és hatalommal. Akik mindenféle haszontalan giccses dologgal veszik magukat körbe. És megtesznek mindent, csak mert megtehetik.

Nos, ez önmagában nem probléma. Mindenki úgy éli az életét ahogy akarja, na meg ahogy tudja. A probléma, hogy ezt a pénzt nem örökölték (bár Kósánál sose tudni – szerk.) hanem a közösbe nyúlkálnak bele és visznek mindenünket, úgy, mintha nem lenne holnap.

De sosem tudták meghaladni önmaguk árnyékát. Amikor Andy Vajna televíziót vásárolt egyből IzauraTV-t csinált. Orbán is kisvasutat oda, ahol a kutya nem jár. És teszik ezt mindazért, mert megtehetik. Ízlésficam, gátlástalanság és kisszerűség.

Talán ezekből a rendszertünetekből született meg a mai nap híre, melyet nem bírtam úgy végigolvasni, hogy ne kaptam volna röhögőgörcsöt.

Kósa Lajost is kitüntették pedagógusnap alkalmából Debrecenben

– írja az index.

Értjük ugye. Ha már úgyis kitüntetünk, hát miért ne kapjon egyet a Lajos is.

HVG vette észre Kósa Lajos új bejegyzését Facebookon, amiben a politikus büszkén számol be legújabb eredményéről. “Megtisztelő, hogy közéleti szereplőként elsőként vehettem át a Nemzedékek jövőjéért díjat a Debreceni Tankerülettől” – írja.

A bejegyzésből sajnos nem derül ki, hogy a polgármesterből lett miniszterből lett kampánygurumivel érdemelte ki azt a díjat, amit a kiemelkedő szakmai munkát végző pedagógusok kitüntetésére alapítottak. – írja az index.hu

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: