Idáig jutottunk: Nem akármilyen díjat adományozna a DK Matolcsy fiának


2017. március 4. Demokratikus Koalíció tisztújító ülése, Gyurcsány Ferenc pártelnök. Fotó: Tóth Gergő
A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Díjazná a Demokratikus Koalíció Matolcsy György fiát is.

A Magyar Stratégiai Zrt. friss beszámolója  szerint Matolcsy György jegybankelnök kisebbik fiának, Matolcsy Ádámnak a cége rekordévet zárt. Az ingatlanok adás-vételével, üzemeltetésével, bérbeadásával foglalkozó cég forgalma 322 milliósra nőtt, amihez  267 millió forintos adózott nyereség társul.

Ráadásul Matolcsy Ádám sikeresen megszerzett egy rózsadombi villát is, az eredeti áránál 100 millió forinttal olcsóbban – írja közleményében Varju László, a DK alelnöke.

A DK felhívja a figyelmet, hogy ez az eredmény nem stimmelhet. 322 milliós bevétel mellett a 267 millió forintos nyereség kizárólag a fideszes oligarchák világában elképzelhető. Korábban például Mészáros Lőrinc ért el ilyen kétes sikereket.

Matolcsy Ádámnak így kijárna egy különdíj nagy elődjétől, Mészáros Lőrinctől – olvasható Varju László közleményében.


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük