Idáig jutottunk: Nem akármilyen díjat adományozna a DK Matolcsy fiának


2017. március 4. Demokratikus Koalíció tisztújító ülése, Gyurcsány Ferenc pártelnök. Fotó: Tóth Gergő
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Díjazná a Demokratikus Koalíció Matolcsy György fiát is.

A Magyar Stratégiai Zrt. friss beszámolója  szerint Matolcsy György jegybankelnök kisebbik fiának, Matolcsy Ádámnak a cége rekordévet zárt. Az ingatlanok adás-vételével, üzemeltetésével, bérbeadásával foglalkozó cég forgalma 322 milliósra nőtt, amihez  267 millió forintos adózott nyereség társul.

Ráadásul Matolcsy Ádám sikeresen megszerzett egy rózsadombi villát is, az eredeti áránál 100 millió forinttal olcsóbban – írja közleményében Varju László, a DK alelnöke.

A DK felhívja a figyelmet, hogy ez az eredmény nem stimmelhet. 322 milliós bevétel mellett a 267 millió forintos nyereség kizárólag a fideszes oligarchák világában elképzelhető. Korábban például Mészáros Lőrinc ért el ilyen kétes sikereket.

Matolcsy Ádámnak így kijárna egy különdíj nagy elődjétől, Mészáros Lőrinctől – olvasható Varju László közleményében.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük