Durva számok ezek – A maffia-kormány ennyire pofátlanul néz hülyének mindenkit?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Péntek este jelent meg a Fidesz és a KDNP hivatalos beszámolója a 2018-as választások kampányköltéseiről.

 

A 444.hu szúrta ki, hogy a a kormánypárt azt írja, hogy mindössze 873 737 554 forintot költött a kampányra.Az alig néhány soros közlés szerint a párt mindössze 873 737 554 forintot költött a kampányra, ebből 611 933 219 forint volt az költségvetési támogatás, 261 804 335 forintot pedig választási célú adományként gyűjtöttek össze.

A Fidesz „programja” – ez a kiadvány se lehetett olcsó, ám a Soros-ellenes kormányzati hadjáratot az adófizetők biztosították a pártnak

Csakhogy, mint a portál felhívta a figyelmet: ugyanebben az kampányidőszakban, vagyis február 1-től április 8-ig a kormány nem volt ilyen spórolós. Rogán Antal minisztériuma nettó 6,9 milliárd forintot költött hirdetésekre, tavaly pedig 12,3 milliárdot szórt el a Miniszterelnöki Kabinetiroda a sorosozós kampányokra és a nemzeti konzultációk eredménykommunikációjára.

Ráadásul a kabinet éppen az országgyűlési választások előtt döntött az Erzsébet-utalványok kiosztásáról és a téli rezsicsökkentésről is, így mindezeket igencsak könnyű lenne a Fidesz kampányköltségeihez számolni.

Forrás: 168 óra

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük