Durva számok ezek – A maffia-kormány ennyire pofátlanul néz hülyének mindenkit?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Péntek este jelent meg a Fidesz és a KDNP hivatalos beszámolója a 2018-as választások kampányköltéseiről.

 

A 444.hu szúrta ki, hogy a a kormánypárt azt írja, hogy mindössze 873 737 554 forintot költött a kampányra.

Az alig néhány soros közlés szerint a párt mindössze 873 737 554 forintot költött a kampányra, ebből 611 933 219 forint volt az költségvetési támogatás, 261 804 335 forintot pedig választási célú adományként gyűjtöttek össze.

A Fidesz „programja” – ez a kiadvány se lehetett olcsó, ám a Soros-ellenes kormányzati hadjáratot az adófizetők biztosították a pártnak

Csakhogy, mint a portál felhívta a figyelmet: ugyanebben az kampányidőszakban, vagyis február 1-től április 8-ig a kormány nem volt ilyen spórolós. Rogán Antal minisztériuma nettó 6,9 milliárd forintot költött hirdetésekre, tavaly pedig 12,3 milliárdot szórt el a Miniszterelnöki Kabinetiroda a sorosozós kampányokra és a nemzeti konzultációk eredménykommunikációjára.

Ráadásul a kabinet éppen az országgyűlési választások előtt döntött az Erzsébet-utalványok kiosztásáról és a téli rezsicsökkentésről is, így mindezeket igencsak könnyű lenne a Fidesz kampányköltségeihez számolni.Forrás: 168 óra


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük