Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A szocialista Horváth Csaba olyan ultimátumot adott Tarlósnak, hogy az valószínűleg köpni-nyelni nem tud.

 

Tarlós István főpolgármesternek el kell döntenie, kiket képvisel: Budapestet vagy a Fideszt – jelentette ki a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülése előtt tartott sajtótájékoztatóján Horváth Csaba, a testület szocialista párti tagja.

Úgy fogalmazott: harminc éve nem történt olyan csúfság Budapesttel, hogy a kormány “helytartókat ültet a nyakára”, és a főpolgármester még örül is ennek. Úgy vélte, a főpolgármesternek döntenie kell arról, hogy megpróbálja-e visszaszerezni a főváros önállóságát, bevételeit.

Azt mondta – feltehetően a Budapestért és az agglomerációért felelős államtitkárságra utalva -, hogy Tarlós Istvánnak vissza kell utasítania, hogy “helytartókat kap, akik nem segíteni, hanem lassítani fogják a munkát”.

A városnak olyan főpolgármesterre van szüksége, aki “minden körülmények között a budapestieket szolgálja, és nem Orbánt és a Fideszt” – hangoztatta, megjegyezve: “a budapestiek kétharmada már nemet mondott Orbánra és a Fideszre”, és ha a főpolgármester “így folytatja, akkor Tarlósra is nemet fog mondani a budapestiek kétharmada”.


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: