Toroczkai nagy bejelentést tett – összeül a válságstáb a Jobbikban?


2018május 22 Toroczkai László sajtótájékoutató fotós Vajda József
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A nemzeti radikálisok agóniája még közel sem ért a végéhez, sőt mi több most kezdődik csak el igazán.

Dúró Dórát ma kizárták a Jobbik parlamenti frakciójából. Egyetlen bűne, hogy volt bátorsága elnökhelyettes-jelöltként mellém állni az elnökválasztási kampányban, pedig az alapszabályt éppen azért módosították, mert arra számítottak, hogy a párt első vonalából úgysem mer senki velem párban indulni.

– kezdi levelét Toroczkai, melyet nyilvános facebook oldalán jelentetett meg.

Dúró Dóra a mai napig arról beszélt, hogy a Jobbikot egyben kell tartani, mert az ő élete is ennek a mozgalomnak a részévé vált. Mától nincs értelme többet erről beszélni.

– vagyis, már nincs értelme arról beszélni az ásotthalmi polgármester posztja szerint, hogy a Jobbikot egyben kell tartani. Úgy néz ki a Jobbik radikális szárnya nem feszíteni akar csupán, hanem elhatározásra jutott. Nehéz máshogy értelmezni a Toroczkai mondatait, mint úgy Dúró Dóra leváltásával megszületett a Casus Beli – a háborús ok – ami mentén szétszakítják a pártot.

Előre kell tekinteni. Húsz évvel ezelőtt a MIÉP-ben kezdtünk politizálni, aztán hosszú évek mozgalmi munkája után sokan a Jobbikban folytattuk. A pártok jönnek, mennek. Születnek és elmúlnak. A bajtársi közösség azonban marad. Mi itt voltunk, vagyunk és leszünk. Egyszerűen magyarok. Mi Magunk.

Kérdés az, hogy hogyan reagál erre a zászlóbontásra a Jobbik jelenlegi vezetése. Valószínűleg égnek a telefonok a párt vezetői között, de az sem kizárt, hogy már összeült a válságstáb. Egy azonban biztos, a Jobbik nevű lufi kidurrant és ebben a formában véget ért a párt majd 18 éves menetelése.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük