Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Végre, eljött ez a nap is, amikor Szeretett Miniszterelnökünk születésnapjára emlékezhetünk és köszönthetjük..!

Dr. Orbán Viktor, 55 éves lett…

Egyszerű magyar állampolgárként, mint szülő, nagyszülő és dédnagyapa BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK..!

Tudod Viktor, amikor Te a világra jöttél, elnézést a közvetlenségért – koromnál fogva talán megengedhetem magamnak, – én már javában építettem az országot, a kétkezi munkámmal.

Tudom mit jelent a fizikai munka, megismertem annak minden gyötrelmét, és megértettem azt, hogy a TANULÁS az, ami kiemel abból a sorból, ahova születtem. Szegények voltunk egykoron nagyon, de tisztességesek. Éltük a magunk kis életét és dolgoztunk, tanultunk, tettük a dolgunkat. Volt előttünk példa éppen elég a nagyszülőktől, és a szüleinktől, akik ezt az országot a romokból kétszer is felépítették és lakói boldogan élhettek az akkori lehetőségek keretein belül.

A politikai HATALOM nem specializálódott arra – mint most a Te vezetésed alatt, – hogy embertömegeket tegyenek tönkre! Naponta kapjuk a híreket, hogy családosokat, betegeket tesznek az utcára, kergetnek öngyilkosságba azok, akiket Te támogatsz, a BANKOKAT, a kizsákmányoló oligarchákat…

Gyermekek éheznek, fáznak, és nincs ruhájuk, mert a szülőknek nem jut munka – bár azt hirdeted, hogy munkaerőhiány van…

Féligazság ám ez, és ezt Te is tudod. Vannak embertömegek, akik ha munkára jelentkeznek, elzavarják őket a BŐR színe, vagy Származása miatt. Van erre is ezernyi példa, csak Te és a vezetésed alatt állók, elvesztek a hazugságok tengerében, és az igazságot nem akarjátok tudomásul venni.

Hazudni egyszerűbb, és könnyebb is. Ezt teszed, teszitek, immár nyolc éve!

Hazudtok SOROSRÓL, a nem létező tervéről, a migrációról, miközben Te és társaid jó pénzért behoztatok néhány ezer embert, akiket elláttatok okmányokkal, és most EURÓPÁBAN szaladgálnak.

Lehet köztük terrorista, köztörvényes bűnöző – de Téged ez nem érdekel. Volt, akiről már kiderült, de elmismásoltátok a témát. Tudjuk, hogy magyar okmányokat számolatlanul adtatok MOSZKVÁBAN boldog – boldogtalannak, aki azért fizetett.

A mai napig nem tudjuk, hogy a KÖTVÉNYÜZLETBŐL mennyi volt az állami haszon – ami végül is csak KÖLCSÖN – amit nekünk kell majd megfizetni, és mennyi az a pénztömeg, amit a haverok vágtak zsebre. Még mindig nincs hír arról, hogy kik, és miért tüntették el a szervereket – amelyen a nyilvántartások voltak, – de elképzelésünk van róla…

MUTYIZTATOK, és a disznóságot törvényesítettétek! Így vettétek el több ezer ember által üzemeltetett kis trafikot, szántókat, egyéb ingatlanokat. Törvényes, mert ezeket a törvényeket magatoknak hoztátok…!

Korrupció önti el az országot, de ezt Te és társaid tagadjátok! Ki tudja, milyen magasra futnak azok a szálak, amelyek a nemzet vejéhez kötődnek az ELIOS ügyben..?! Látod, őszinte vagyok, mert nincs mitől félnem. Elvettétek az emberek biztonságérzetét, a tisztesség már csak emlék, mert a hazug, a csaló az, aki jut valamire ebben az országban! Mennek, menekülnek a fiatalok ebből az országból, NEM MIATTAD, hanem annak a rendszernek a tagadása és nem elfogadása miatt, – amit létrehoztál!

Nem szülnek az asszonyok! Mire? Kinek?! Nincs biztos munka, nincs tisztességes oktatás, az egészségügyről már ne is beszéljünk! Hazudtok éjjel – hazudtok nappal, de amikor valamit be kell ismerni nyilvánosan, akkor azt ÉJFÉL előtt jelentetitek meg, hogy másnap, amikor az emberek nézik a híreket, már NE LÁTHASSÁK…!

VIKTOR! Ebben az országban nyomor van! Ebben az országban több ezer ember éhezik naponta, és Te megadóztatod azokat, akik az egykori RÓBERT BÁCSI MÓDJÁRA ingyen ebédet oszt a rászorultaknak. Milyen ember vagy te..?! Nem mondom ki, mert nem akarlak megbántani..!

Hazudsz, amikor KERESZTÉNYSÉGRŐL beszélsz, de megbüntetnéd JÉZUST is, mert enni adott, hajlékot biztosított a gyengéknek, a rászorulóknak!

VIKTOR! Sorolhatnám a bűneidet, de nem teszem. Majd elmondják mások, akiket megaláztál, akiket megnyomorítottál, akiket az út mentén hagytál elpusztulni.. Majd dicsérnek azok, akik ott állnak mögötted gerinctelenül és mélyen lehajolva nyelvüket lógatva akarnak jót Neked. Ők azok, akik nem csak a kezedet csókolják, és Te ezekre vagy büszke.

Talán rájuk gondolsz akkor, amikor azt hirdeted, hogy merjenek MAGYARUL GONDOLKODNI…?!

Nem sorolom tovább a hibáidat, bűneidet. Hiszen ma, a születésed napja van. 55 éves lettél, ami szép kor lenne, ha kétkezi munkás lettél volna. De, kordonbontáson kívül, soha nem tettél arrébb egy gyufaszálat sem, ezért nem tudod becsülni a melóst, a földművest, – senkit!…

Ők is így gondolnak Rád, és nem csak ezen a napon!

Végezetül, ismét csak BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK és azt, hogy gondolkodj el, hogy mit is tettél eddig, amivel ezt az országot ilyen nagyon elsorvasztottad..!

Van még négy éved, hogy mindent helyre hozz! Rajta hát, kezdj neki egy tisztább életnek, egy igazi kormányzásnak és ne uralkodni akarj, hanem országot vezetni TISZTESSÉGGEL, BECSÜLETTEL, ahogy egykoron megfogadtad, és amit bizony sokszor megszegtél..!
Ha van benned a tisztességnek egy csöppnyi szikrája az érted celebrált misét letiltod..! Ugye érted, mit akarok mondani..?!

Budapest, 2018. május 30.

Villás Lajos


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: