Ennyire sunyi dologra Orbánéktól sem számítottunk: az éjszaka leple alatt merték csak megcsinálni


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Orbánék beleszaladtak a pofonfába és ahelyett, hogy gerinces magyar emberhez méltóan beleálltak volna elkezdtek sunnyogni.

Szóval az van, hogy bebizonyosodott, hogy hazudtak és hangulatot kelletettek csak kormányzati tájékoztatás címen a Magyar Helsinki Bizottsággal szemben. Ilyen előfordul – jobboldali kormányok alatt – azonban valamiért nem tudják méltósággal viselni azt, ha lebuknak.

Egy perccel éjfél előtt, kedden 23.59-kor jelent meg az MTI Országos Sajtószolgálatának oldalán a Kormányzati Tájékoztatási Központ alábbi közleménye, amelyben beismerik, hogy hazudtak a Helsinki Bizottságról:

A „Kormányzati Tájékoztatási Központ Közleménye – Reagálás a Helsinki Bizottság közleményére” címmel 2017. december 8. napján az Országos Sajtószolgálat honlapján megjelent közleményben valótlanul híreszteltük, hogy a Helsinki Bizottság pénzt keresett azzal, hogy feljelentette Magyarországot azért, mert Magyarország nem bánt megfelelően a bevándorlókkal.

Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy a Magyar Helsinki Bizottság több száz millió forintot kap külföldről átláthatatlan módon. A valóság ezzel szemben az, hogy a Magyar Helsinki Bizottság nem keresett pénzt azzal, hogy eljárást indított a magyar állam ellen a menekülőkkel szemben tanúsított bánásmód miatt. A Magyar Helsinki Bizottság finanszírozása pedig a jogszabályoknak megfelelően átlátható.”

Forrás: MTI-OS / Sztárklikk

Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük