Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Orbánék beleszaladtak a pofonfába és ahelyett, hogy gerinces magyar emberhez méltóan beleálltak volna elkezdtek sunnyogni.

Szóval az van, hogy bebizonyosodott, hogy hazudtak és hangulatot kelletettek csak kormányzati tájékoztatás címen a Magyar Helsinki Bizottsággal szemben. Ilyen előfordul – jobboldali kormányok alatt – azonban valamiért nem tudják méltósággal viselni azt, ha lebuknak.

Egy perccel éjfél előtt, kedden 23.59-kor jelent meg az MTI Országos Sajtószolgálatának oldalán a Kormányzati Tájékoztatási Központ alábbi közleménye, amelyben beismerik, hogy hazudtak a Helsinki Bizottságról:

A „Kormányzati Tájékoztatási Központ Közleménye – Reagálás a Helsinki Bizottság közleményére” címmel 2017. december 8. napján az Országos Sajtószolgálat honlapján megjelent közleményben valótlanul híreszteltük, hogy a Helsinki Bizottság pénzt keresett azzal, hogy feljelentette Magyarországot azért, mert Magyarország nem bánt megfelelően a bevándorlókkal.

Valótlanul híreszteltük továbbá, hogy a Magyar Helsinki Bizottság több száz millió forintot kap külföldről átláthatatlan módon. A valóság ezzel szemben az, hogy a Magyar Helsinki Bizottság nem keresett pénzt azzal, hogy eljárást indított a magyar állam ellen a menekülőkkel szemben tanúsított bánásmód miatt. A Magyar Helsinki Bizottság finanszírozása pedig a jogszabályoknak megfelelően átlátható.”

Forrás: MTI-OS / Sztárklikk
Szólj hozzá!

Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: