Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Ha komolyan vette volna, hogy a Jobbik valóban XXI. századi párt van egy rossz hírem.

A Jobbik sem különb a Deákné vásznánál. A nemzeti radikális párt úgy tűnik a végnapjait éli. Az van most, hogy amíg a választásokig fenntartották azt a vér és dacszövetséget, természetesen pénz és hatalom ígéretében azt felülírta az a hatalmas választási bukás, amit a párt elszenvedett.

A párt belharca azonban új irányt vett. Visszatértek a radikális megnyilatkozások, azonban most nem etnikai vagy vallási csoportokkal szemben, hanem egymással. Úgy néz ki, hogy az erővonalak radikálisan egymásnak estek, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a Toroczkai-Dúró párost a televízió képernyőjén gyalázta Pörzse Sándor.

A Jobbik korábbi pártlapjának a Barikád.hu volt főszerkesztője a HírTV Szabadfogás című műsorának állandó vendége úgy beleállt a két politikusba, amilyen hangnemet még egyetlen pátban sem láttunk. Emlékezzünk vissza az MSZP-DK pártszakadásra. Ilyen mondatok akkor sem hangzottak el, pedig meglehetősen feszült volt a hangulat Gyurcsányék kiválásakor.

Pörzse zavaros múltú, beteges gondolkodású politikusként beszélt a Jobbik elnökjelöltjeként 46 százalékos támogatottsággal rendelkező Toroczkairól.

Dúró Dóráról kijelentette, hogy mindenki mélyen megvetette és utálta a Jobbik frakcióban, ahova csak a zsíros bizottsági tagságért ült be.

Aztán Pörzse végképp elengedte magát és mély megvetéssel lófinghoz hasonlította Toroczkai Lászlót és Dúró Dórát.

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: