A Jobbik fő megmondóembere minősíthetetlen hangnemben gyalázta Dúró Dórát (+videó)


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Ha komolyan vette volna, hogy a Jobbik valóban XXI. századi párt van egy rossz hírem.

A Jobbik sem különb a Deákné vásznánál. A nemzeti radikális párt úgy tűnik a végnapjait éli. Az van most, hogy amíg a választásokig fenntartották azt a vér és dacszövetséget, természetesen pénz és hatalom ígéretében azt felülírta az a hatalmas választási bukás, amit a párt elszenvedett.A párt belharca azonban új irányt vett. Visszatértek a radikális megnyilatkozások, azonban most nem etnikai vagy vallási csoportokkal szemben, hanem egymással. Úgy néz ki, hogy az erővonalak radikálisan egymásnak estek, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a Toroczkai-Dúró párost a televízió képernyőjén gyalázta Pörzse Sándor.

A Jobbik korábbi pártlapjának a Barikád.hu volt főszerkesztője a HírTV Szabadfogás című műsorának állandó vendége úgy beleállt a két politikusba, amilyen hangnemet még egyetlen pátban sem láttunk. Emlékezzünk vissza az MSZP-DK pártszakadásra. Ilyen mondatok akkor sem hangzottak el, pedig meglehetősen feszült volt a hangulat Gyurcsányék kiválásakor.

Pörzse zavaros múltú, beteges gondolkodású politikusként beszélt a Jobbik elnökjelöltjeként 46 százalékos támogatottsággal rendelkező Toroczkairól.

Dúró Dóráról kijelentette, hogy mindenki mélyen megvetette és utálta a Jobbik frakcióban, ahova csak a zsíros bizottsági tagságért ült be.

Aztán Pörzse végképp elengedte magát és mély megvetéssel lófinghoz hasonlította Toroczkai Lászlót és Dúró Dórát.
 Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük