A Jobbik fő megmondóembere minősíthetetlen hangnemben gyalázta Dúró Dórát (+videó)


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha komolyan vette volna, hogy a Jobbik valóban XXI. századi párt van egy rossz hírem.

A Jobbik sem különb a Deákné vásznánál. A nemzeti radikális párt úgy tűnik a végnapjait éli. Az van most, hogy amíg a választásokig fenntartották azt a vér és dacszövetséget, természetesen pénz és hatalom ígéretében azt felülírta az a hatalmas választási bukás, amit a párt elszenvedett.

A párt belharca azonban új irányt vett. Visszatértek a radikális megnyilatkozások, azonban most nem etnikai vagy vallási csoportokkal szemben, hanem egymással. Úgy néz ki, hogy az erővonalak radikálisan egymásnak estek, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a Toroczkai-Dúró párost a televízió képernyőjén gyalázta Pörzse Sándor.

A Jobbik korábbi pártlapjának a Barikád.hu volt főszerkesztője a HírTV Szabadfogás című műsorának állandó vendége úgy beleállt a két politikusba, amilyen hangnemet még egyetlen pátban sem láttunk. Emlékezzünk vissza az MSZP-DK pártszakadásra. Ilyen mondatok akkor sem hangzottak el, pedig meglehetősen feszült volt a hangulat Gyurcsányék kiválásakor.

Pörzse zavaros múltú, beteges gondolkodású politikusként beszélt a Jobbik elnökjelöltjeként 46 százalékos támogatottsággal rendelkező Toroczkairól.

Dúró Dóráról kijelentette, hogy mindenki mélyen megvetette és utálta a Jobbik frakcióban, ahova csak a zsíros bizottsági tagságért ült be.Aztán Pörzse végképp elengedte magát és mély megvetéssel lófinghoz hasonlította Toroczkai Lászlót és Dúró Dórát.

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük