Tragikus hirtelenséggel hunyt el a vezető fideszes politikus


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A politikust tragikus hirtelenséggel érte a halál.

 

Elhunyt Módos Imre, Bihartorda polgármestere – erősítette meg a hírt Petrucz Sándor jegyző. A politikust május 28-án érte a halál.

A hatvanas éveiben járó agrárvállakozó rosszul lett, összeesett és már nem tudták megmenteni az életét. Az esetet kommentálni nem kívánták – értesült a portál.

Módos Imre a legutóbbi önkormányzati választáson egyedüli polgármester-jelölt volt a mintegy 941 lelkes községben. 2010-ben is ő nyert, akkor függetlenként induló ellenfelét győzte le a Fidesz színeiben.

2013-ban Aranykoszorús Gazda Díjat kapott a vidékfejlesztési minisztertől.

Módos Imre – Fotó allattenyeszok.hu

Nevét viselte cége, a Módos Farm Kft., mely elsősorban sertéshús-kereskedelemmel foglalkozik és Debrecenben is van üzletük.A Magyar Fajtatiszta Sertést Tenyészők Egyesülete (FSE) azoknak, akik a magyar sertéstenyésztés fejlődéséhez, jobbításához kiemelkedő tenyésztői munkájukkal, tenyésztési eredményeikkel és az országos állattenyésztési kiállításokon való sikeres részvételükkel kiemelkedő módon hozzájárultak, az „ÉV TENYÉSZTŐJE” díjat adományozza. Évente egy személy kaphatja meg e rangos elismerést. A díj odaítéléséről az Elnökség dönt, a díjátadást megelőző évben nyújtott teljesítmény alapján. A díj átadására minden évben egyszer, az Alföldi Állattenyésztési Napokon kerül sor. 2015-ben az „ÉV TENYÉSZTŐJE” díjat Módos Imre érdemelte ki, akinek neve fogalom a hazai sertéstenyésztők körében. Alig van olyan, aki kiállításon, vagy mint kan- illetve kocavásárló ne találkozott volna vele az elmúlt 35 évben, mióta a legeredményesebb fajtatiszta tenyésztők között tevékenykedik.

Jó ember volt, Isten nyugosztalja.

 

Forrás: Állattenyésztők.hu / Napi.hu


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük