Tragikus hirtelenséggel hunyt el a vezető fideszes politikus


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A politikust tragikus hirtelenséggel érte a halál.

 

Elhunyt Módos Imre, Bihartorda polgármestere – erősítette meg a hírt Petrucz Sándor jegyző. A politikust május 28-án érte a halál.A hatvanas éveiben járó agrárvállakozó rosszul lett, összeesett és már nem tudták megmenteni az életét. Az esetet kommentálni nem kívánták – értesült a portál.

Módos Imre a legutóbbi önkormányzati választáson egyedüli polgármester-jelölt volt a mintegy 941 lelkes községben. 2010-ben is ő nyert, akkor függetlenként induló ellenfelét győzte le a Fidesz színeiben.

2013-ban Aranykoszorús Gazda Díjat kapott a vidékfejlesztési minisztertől.

Módos Imre – Fotó allattenyeszok.hu

Nevét viselte cége, a Módos Farm Kft., mely elsősorban sertéshús-kereskedelemmel foglalkozik és Debrecenben is van üzletük.

A Magyar Fajtatiszta Sertést Tenyészők Egyesülete (FSE) azoknak, akik a magyar sertéstenyésztés fejlődéséhez, jobbításához kiemelkedő tenyésztői munkájukkal, tenyésztési eredményeikkel és az országos állattenyésztési kiállításokon való sikeres részvételükkel kiemelkedő módon hozzájárultak, az „ÉV TENYÉSZTŐJE” díjat adományozza. Évente egy személy kaphatja meg e rangos elismerést. A díj odaítéléséről az Elnökség dönt, a díjátadást megelőző évben nyújtott teljesítmény alapján. A díj átadására minden évben egyszer, az Alföldi Állattenyésztési Napokon kerül sor. 2015-ben az „ÉV TENYÉSZTŐJE” díjat Módos Imre érdemelte ki, akinek neve fogalom a hazai sertéstenyésztők körében. Alig van olyan, aki kiállításon, vagy mint kan- illetve kocavásárló ne találkozott volna vele az elmúlt 35 évben, mióta a legeredményesebb fajtatiszta tenyésztők között tevékenykedik.
Jó ember volt, Isten nyugosztalja.

 


Forrás: Állattenyésztők.hu / Napi.hu


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük