Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Megdöbbentő képet tett közzé az Országos-Fóti Gyeremek Alapítvány.

 

A gyermekek számára nap mint nap segélycsomagokat szállítók autóját festékkel öntötték le. Ilyen normális világban NEM TÖRTÉNIK!

Ez azonban Magyarország, ahol a kormány és lakájai immár mindenféle gyűlöletet elhintenek migránsok és kisebbségek ellen. De mint látható, ha a migránsok elmennek, a gyűlölet velünk marad, és sokszor akár olyanokat is érinthet, akik a legkevésbé szolgáltak rá.

Nem túlzás azt állítani, megdöbbentő képet tett közzé az Országos-Fóti Gyermek Alapítvány a Facebook-oldalán még vasárnap. Az alapítvány – melynek elsődleges célja, a Magyarország területén élő, önhibájukon kívül hátrányos szociális helyzetben lévő családok, gyermekeik támogatása – munkatársa azzal szembesült, hogy valaki/valakik festékkel öntötte/öntötték le az alapítvány ételszállító autóját.

Az alapítvány az év első négy hónapjában több mint 26 tonna élelmiszert osztott ki, ami rekordnak számít, ennek összértéke pedig meghaladta a 18 millió forintot, amely 8500 rászoruló számára jelentett segítséget.

A MI IDŐNK felvette a kapcsolatot Fodros Istvánnal, aki az SOS Gyermek Alapítvány autóját üzemelteti.

A feljelentés megtörtént a Dunakeszi Rendőr-kapitányságon, a helyszíni szemle vasárnap szintén lezajlott.Az alapítványnak és Fodros úrnak nincsenek haragosai, őket is meglepetésként érte a festékes támadás.

Az alapítvány tagjaiként is mindenhol szeretet fogadja őket, ahova adományokat szállítanak – főként Fóton, Mogyoródon, Dunakeszin és Erdőkertesen.

SOS Gyermekfalu autója – Fotó: Facebook (Fodros István)

 

Azonban Fodros úr alapítványi tevékenysége mellett a fóti MSZP elnökségi tagjai is egyben. Szintén megjegyzendő, hogy Fóton már több ugyanilyen kromofágos támadás történt, szintén baloldali politikusok autói ellen!

A gyermekek számára adományokat kézbesítő aktivistákat azonban – reméljük – nem lehet megfélemlíteni.

Szerencsére az autót már sikerült letisztítani: 10 liter hígító, 2 zsák rongy és 11 munkaóra eredménye.

Forrás: Facebook / HVG / A mi időnk

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: