Ez mindennek a legalja – Ez lesz az új trend? Kinek a szemét szúrják a jószándékú, segíteni akaró emberek?


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Megdöbbentő képet tett közzé az Országos-Fóti Gyeremek Alapítvány.

 

A gyermekek számára nap mint nap segélycsomagokat szállítók autóját festékkel öntötték le. Ilyen normális világban NEM TÖRTÉNIK!

Ez azonban Magyarország, ahol a kormány és lakájai immár mindenféle gyűlöletet elhintenek migránsok és kisebbségek ellen. De mint látható, ha a migránsok elmennek, a gyűlölet velünk marad, és sokszor akár olyanokat is érinthet, akik a legkevésbé szolgáltak rá.

Nem túlzás azt állítani, megdöbbentő képet tett közzé az Országos-Fóti Gyermek Alapítvány a Facebook-oldalán még vasárnap. Az alapítvány – melynek elsődleges célja, a Magyarország területén élő, önhibájukon kívül hátrányos szociális helyzetben lévő családok, gyermekeik támogatása – munkatársa azzal szembesült, hogy valaki/valakik festékkel öntötte/öntötték le az alapítvány ételszállító autóját.

Az alapítvány az év első négy hónapjában több mint 26 tonna élelmiszert osztott ki, ami rekordnak számít, ennek összértéke pedig meghaladta a 18 millió forintot, amely 8500 rászoruló számára jelentett segítséget.

A MI IDŐNK felvette a kapcsolatot Fodros Istvánnal, aki az SOS Gyermek Alapítvány autóját üzemelteti.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

A feljelentés megtörtént a Dunakeszi Rendőr-kapitányságon, a helyszíni szemle vasárnap szintén lezajlott.Az alapítványnak és Fodros úrnak nincsenek haragosai, őket is meglepetésként érte a festékes támadás.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Az alapítvány tagjaiként is mindenhol szeretet fogadja őket, ahova adományokat szállítanak – főként Fóton, Mogyoródon, Dunakeszin és Erdőkertesen.

SOS Gyermekfalu autója – Fotó: Facebook (Fodros István)

 

Azonban Fodros úr alapítványi tevékenysége mellett a fóti MSZP elnökségi tagjai is egyben. Szintén megjegyzendő, hogy Fóton már több ugyanilyen kromofágos támadás történt, szintén baloldali politikusok autói ellen!

A gyermekek számára adományokat kézbesítő aktivistákat azonban – reméljük – nem lehet megfélemlíteni.

Szerencsére az autót már sikerült letisztítani: 10 liter hígító, 2 zsák rongy és 11 munkaóra eredménye.

Forrás: Facebook / HVG / A mi időnk

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük