Ez mindennek a legalja – Ez lesz az új trend? Kinek a szemét szúrják a jószándékú, segíteni akaró emberek?


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Megdöbbentő képet tett közzé az Országos-Fóti Gyeremek Alapítvány.

 

A gyermekek számára nap mint nap segélycsomagokat szállítók autóját festékkel öntötték le. Ilyen normális világban NEM TÖRTÉNIK!Ez azonban Magyarország, ahol a kormány és lakájai immár mindenféle gyűlöletet elhintenek migránsok és kisebbségek ellen. De mint látható, ha a migránsok elmennek, a gyűlölet velünk marad, és sokszor akár olyanokat is érinthet, akik a legkevésbé szolgáltak rá.

Nem túlzás azt állítani, megdöbbentő képet tett közzé az Országos-Fóti Gyermek Alapítvány a Facebook-oldalán még vasárnap. Az alapítvány – melynek elsődleges célja, a Magyarország területén élő, önhibájukon kívül hátrányos szociális helyzetben lévő családok, gyermekeik támogatása – munkatársa azzal szembesült, hogy valaki/valakik festékkel öntötte/öntötték le az alapítvány ételszállító autóját.

Az alapítvány az év első négy hónapjában több mint 26 tonna élelmiszert osztott ki, ami rekordnak számít, ennek összértéke pedig meghaladta a 18 millió forintot, amely 8500 rászoruló számára jelentett segítséget.

A MI IDŐNK felvette a kapcsolatot Fodros Istvánnal, aki az SOS Gyermek Alapítvány autóját üzemelteti.

A feljelentés megtörtént a Dunakeszi Rendőr-kapitányságon, a helyszíni szemle vasárnap szintén lezajlott.Az alapítványnak és Fodros úrnak nincsenek haragosai, őket is meglepetésként érte a festékes támadás.
Az alapítvány tagjaiként is mindenhol szeretet fogadja őket, ahova adományokat szállítanak – főként Fóton, Mogyoródon, Dunakeszin és Erdőkertesen.

SOS Gyermekfalu autója – Fotó: Facebook (Fodros István)

 


Azonban Fodros úr alapítványi tevékenysége mellett a fóti MSZP elnökségi tagjai is egyben. Szintén megjegyzendő, hogy Fóton már több ugyanilyen kromofágos támadás történt, szintén baloldali politikusok autói ellen!

A gyermekek számára adományokat kézbesítő aktivistákat azonban – reméljük – nem lehet megfélemlíteni.

Szerencsére az autót már sikerült letisztítani: 10 liter hígító, 2 zsák rongy és 11 munkaóra eredménye.

Forrás: Facebook / HVG / A mi időnk

 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük