Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Egy fiatal pár levelet írt Budaházy Eddának, a propaganda videót látván… neki, akinek állítólag szívügye a magyarság, s amit válaszra sem méltatott!

 

A fiatal pár eljuttatta szerkesztőségünkhöz a levelet, amit Budaházy Eddának írtak május 27-én. S amire a mai napig sem kaptak választ…

“Kedves” Edda! Mégsem olyan fontos a gyerek projekt? Érezni vélek valami disszonanciát abban, hogy mekkora alázattal áll a csináljunk gyereket propaganda élére (jó tudjuk, kellett a reklám a baba ruháknak), ugyanakkor, mikor itt a remek lehetőség, hogy nőjön Magyarország lélekszáma, hogy csökkentsük a népességfogyást, s talán a legfontosabb, hogy honfitársainak segíthessen – akkor nem tesz semmit sem!

A levelet, amit Róbert elküldött nekünk változtatások nélkül közöljük. S reméljük, hogy talán eljut a címzetthez, és válaszol is majd a borsodi párnak:

Kedves Edda!,

Nem tudom eldönteni, hogy ez a videó milyen érzelmeket kelt bennem. Egyszerre érzek dühöt, egyszerre érzek szánalmat, ugyanakkor megjelent bennem egy hatalmas kérdőjel is. Hogy veszi a bátorságot ahhoz valaki, hogy Magyarország demográfiai, és egyben szociológiai problémáit kizárólagosan a fiatalok, a jelen aktív polgárai vállára helyezi, nekik rója fel egyfajta bűnként. Hogy van mersze ilyen provokatív, szemrehányó közleményt kiadni, mitöbb, propagandavideót készíteni? Magyarországon NEM a gyermekvállalási hajlandóság a legfőbb demográfiai probléma. Ez, már csak hozadéka az alapproblémának. Az pedig nem más, mint a Fidesz kormány generálta reményvesztettség. Van értelme gyermeket nemzeni, világra hozni egy olyan politikai berendezkedés mellett, amely az oligarchákat, a sógor-koma kapcsolatokat favorizálja a nép jóléte helyett? Van értelme egy olyan rendszerben gyermeket vállalni, amelyben egy stadion felépítése, egy haver-falu kizárólagos fejlesztése fontosabb, mitöbb, elsődleges prioritású az egészségügy, az okatatás fejlesztése, a bérrendszer és nyugdíjrendszer fejlesztése helyett? Van értelme gyarapítani a nincstelen emberek már így is széles táborát? Majd ha mindezen problémák megoldódnak, akkor talán lesz kedve a magyar fiataloknak itthon maradni, és itthon gyermeket vállalni. Akkor talán megváltozik a korfa, és helyre jön Magyarország beteg demográfiai helyzete.

És mi van azokkal a párokkal, akik viszont “Kalandvágyból itthon maradtak, és kalandvágyból gyermeket szeretnének?” Ők is hibásak? Ők tehetnek erről? Azok is akiknek nincs pénzük a nem TB támogatott mesterséges megtermékenyítésre? Lombik és egyéb programokra? Ők is hibásak? Ők is bűnösök?

Ezeken kellene elgondolkodni kedves Eddácska! És ha minden kérdésemre megfelelő választ képes adni, akkor talán beszélhetünk arról, hogy “Hozz világra még egy magyart..”

Üdvözlettel: Csősz Róbert, aki 6 éve próbálkozik párjával egy gyermeket nemzeni.

Viszont az előzetes kalkuláció alapján a miskolci Kaáli intézetben 1,5 Millió Ft-ba kerülne a babaprojektünk. Ha rendelkezésemre bocasátja eme jó cél támogatása gyanánt ezt az összeget, akkor szíves örömest gyarapítom a magyar társadalmat még egy magyar gyermekkel.

Ha gondolja küldöm a számlaszámom.

Szép napot!

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: