A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  
A cél az ország totális lenyomorítása, hosszú távon, ilyen-olyan módon való kiürítése, s ennek érdekében mindent bevetnek?

 

A Hernád folyó völgyétől keleti irányban, közel az országhatárhoz bújik meg a Zempléni-hegység zöldellő magaslatai között Kéked községe, aranyos kis település. 180 fős kis falu, eddig béke volt és nyugalom.


Kövess minket facebookon is


Eddig. Most vezettek be parkolási díjat.

Ráadásul úgy, hogy a helyiek is pénzért parkolhatnak házuk előtt Kékeden.

A 180 lelkes Kéked Borsodban fekszik, a magyar-szlovák határon és az önkormányzat pénzt szedne a helyiektől, hogy a házuk előtt parkolhassanak, a szabályszegőket pedig bírsággal fenyegette meg a polgármester.

Az önkormányzat azután keményített be, hogy a falut felkapták a szlovákok – írja a HírTV honlapja. Kassa alig 20 kilométer, így lett Kéked a felvidéki város egyik alvótelepülése.

Az önkormányzat fogta magát és a legegyszerűbb módját választotta a “fogalomszabályozásnak”, minden lakosra érvényes rendeletet fogadott el arról, hogy naponta és négyzetméterenként 200 forintot kell fizetni a járművek által elfoglalt területért. Ez azokra az autókra is vonatkozik, amellyel a saját kapubejárójukban állnak meg, aki pedig nem fizeti meg, arra a díj ötszörösét róják ki bírságként.


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.


A helyiek egyelőre aláírásokkal tiltakoznak a bírságolás ellen.Itt is látszik, hogy az országban van egy csomó alkalmatlan polgármester. Ideje lenne már az önkormányzati törvényt módosítani és legalább érettségihez kötni a polgármesterséget. A legkisebb faluban is divat a főállású polgármesterség, jól fizet, de a teljesítményt nem lehet mérni! Nincs a következő választásig visszahívhatóság, ha nem elégedett a munkájával a lakosság.

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


A kormánypropaganda mindenhová eljut. Ez a cikk viszont csak akkor, ha megosztod!
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here