Vissza a feudalizmusba? – Lassan már csak a füst adó hiányzik


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A cél az ország totális lenyomorítása, hosszú távon, ilyen-olyan módon való kiürítése, s ennek érdekében mindent bevetnek?

 

A Hernád folyó völgyétől keleti irányban, közel az országhatárhoz bújik meg a Zempléni-hegység zöldellő magaslatai között Kéked községe, aranyos kis település. 180 fős kis falu, eddig béke volt és nyugalom.

Eddig. Most vezettek be parkolási díjat.

Ráadásul úgy, hogy a helyiek is pénzért parkolhatnak házuk előtt Kékeden.

A 180 lelkes Kéked Borsodban fekszik, a magyar-szlovák határon és az önkormányzat pénzt szedne a helyiektől, hogy a házuk előtt parkolhassanak, a szabályszegőket pedig bírsággal fenyegette meg a polgármester.

Az önkormányzat azután keményített be, hogy a falut felkapták a szlovákok – írja a HírTV honlapja. Kassa alig 20 kilométer, így lett Kéked a felvidéki város egyik alvótelepülése.Az önkormányzat fogta magát és a legegyszerűbb módját választotta a “fogalomszabályozásnak”, minden lakosra érvényes rendeletet fogadott el arról, hogy naponta és négyzetméterenként 200 forintot kell fizetni a járművek által elfoglalt területért. Ez azokra az autókra is vonatkozik, amellyel a saját kapubejárójukban állnak meg, aki pedig nem fizeti meg, arra a díj ötszörösét róják ki bírságként.

A helyiek egyelőre aláírásokkal tiltakoznak a bírságolás ellen.

Itt is látszik, hogy az országban van egy csomó alkalmatlan polgármester. Ideje lenne már az önkormányzati törvényt módosítani és legalább érettségihez kötni a polgármesterséget. A legkisebb faluban is divat a főállású polgármesterség, jól fizet, de a teljesítményt nem lehet mérni! Nincs a következő választásig visszahívhatóság, ha nem elégedett a munkájával a lakosság.

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük