Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

A cél az ország totális lenyomorítása, hosszú távon, ilyen-olyan módon való kiürítése, s ennek érdekében mindent bevetnek?

 

A Hernád folyó völgyétől keleti irányban, közel az országhatárhoz bújik meg a Zempléni-hegység zöldellő magaslatai között Kéked községe, aranyos kis település. 180 fős kis falu, eddig béke volt és nyugalom.

Eddig. Most vezettek be parkolási díjat.

Ráadásul úgy, hogy a helyiek is pénzért parkolhatnak házuk előtt Kékeden.

A 180 lelkes Kéked Borsodban fekszik, a magyar-szlovák határon és az önkormányzat pénzt szedne a helyiektől, hogy a házuk előtt parkolhassanak, a szabályszegőket pedig bírsággal fenyegette meg a polgármester.

Az önkormányzat azután keményített be, hogy a falut felkapták a szlovákok – írja a HírTV honlapja. Kassa alig 20 kilométer, így lett Kéked a felvidéki város egyik alvótelepülése.

Az önkormányzat fogta magát és a legegyszerűbb módját választotta a “fogalomszabályozásnak”, minden lakosra érvényes rendeletet fogadott el arról, hogy naponta és négyzetméterenként 200 forintot kell fizetni a járművek által elfoglalt területért. Ez azokra az autókra is vonatkozik, amellyel a saját kapubejárójukban állnak meg, aki pedig nem fizeti meg, arra a díj ötszörösét róják ki bírságként.

A helyiek egyelőre aláírásokkal tiltakoznak a bírságolás ellen.

Itt is látszik, hogy az országban van egy csomó alkalmatlan polgármester. Ideje lenne már az önkormányzati törvényt módosítani és legalább érettségihez kötni a polgármesterséget. A legkisebb faluban is divat a főállású polgármesterség, jól fizet, de a teljesítményt nem lehet mérni! Nincs a következő választásig visszahívhatóság, ha nem elégedett a munkájával a lakosság.

Forrás: HVG / BalraMagyar

 


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: