Kezdődik a megtorlás? – Tarlósék nekirontanak Budapestnek, ez mindenkit érinteni fog


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Budapest az ország szíve és a vidék adja az ország gerincét. Szép idilli kép, de mi történik, ha a szív ellenzéki?

Nagyon úgy néz ki, hogy érik a bosszú, amelyet a Fidesz a fővárosnak szán, mert bármennyire szerepeljen is gyalázatosan az ellenzék, Budapesten úgy agyonverték a kormánypártiakat, ahogy csak nyekkent. Ha az LMP nem kavar bele 17-1 lenne ma az állás a fővárosban az ellenzék javára.A főváros sosem fogadta be ugyanis sem Orbánt sem bandáját. Csak az Együtt Falus Ference tudta megoldani, hogy 2014-ben Tarlós ne bukjon el, egy vödör jéggel:

Falus Ferenc #icebucketchallenge a Bátor Táborért

Falus Ferenc #icebucketchallenge a Bátor Táborért – Coub – GIFs with sound by Cx28

Nyilván ebben a helyzetben Orbán nem mer kockáztatni és bár a hírek szerint a Fideszen belül többek eltávolítanák, Orbán ismét felkérte Tarlós Istvánt főpolgármester-jelöltnek. Kicsit humorosan, ez már felérne egy bosszúval ismerve a városvezető mentalitását és szakmai felkészültségét, azonban itt többről van szó.

Tarlós az indexnek adott interjújában ugyanis elmondta

Index: Vannak nyilvánvalóan rosszul működő dolgok, mint például a Közbeszerzési Kft., ahol feltorlódott rengeteg közbeszerzés, emiatt elakadtak a beruházások a fővárosi cégeknél. Ez mennyiben fog változni és mennyiben érinti majd a kormányzattal való kapcsolatot, ha mégis rászánná magát egy harmadik ciklusra?

Tarlós: Nézze, itt nyernek értelmezést a már említett feltételek. Annyit talán elmondhatok: amennyiben feltételezve, de még nem megengedve, hogy folytatnám, akkor a Közbeszerzési Kft-t és – kapaszkodjon meg –  a BKK-t meg is szüntetném.

I: Miért?

T: Mert ebben a formában nincs értelmük.

Szóval belepumpáltak a BKK-ba több milliárdot, hogy Vitézy Dávidnak legyen egy széke, mindeközben pedig szétverték a BKV-t. Viszont a BKK minden nehézsége ellenére, de úgy-ahogy működik. Na, most szétverik a teljes főváros közlekedését.

Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük