Kezdődik a megtorlás? – Tarlósék nekirontanak Budapestnek, ez mindenkit érinteni fog


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Budapest az ország szíve és a vidék adja az ország gerincét. Szép idilli kép, de mi történik, ha a szív ellenzéki?

Nagyon úgy néz ki, hogy érik a bosszú, amelyet a Fidesz a fővárosnak szán, mert bármennyire szerepeljen is gyalázatosan az ellenzék, Budapesten úgy agyonverték a kormánypártiakat, ahogy csak nyekkent. Ha az LMP nem kavar bele 17-1 lenne ma az állás a fővárosban az ellenzék javára.

A főváros sosem fogadta be ugyanis sem Orbánt sem bandáját. Csak az Együtt Falus Ference tudta megoldani, hogy 2014-ben Tarlós ne bukjon el, egy vödör jéggel:

Falus Ferenc #icebucketchallenge a Bátor Táborért

Falus Ferenc #icebucketchallenge a Bátor Táborért – Coub – GIFs with sound by Cx28

Nyilván ebben a helyzetben Orbán nem mer kockáztatni és bár a hírek szerint a Fideszen belül többek eltávolítanák, Orbán ismét felkérte Tarlós Istvánt főpolgármester-jelöltnek. Kicsit humorosan, ez már felérne egy bosszúval ismerve a városvezető mentalitását és szakmai felkészültségét, azonban itt többről van szó.

Tarlós az indexnek adott interjújában ugyanis elmondta

Index: Vannak nyilvánvalóan rosszul működő dolgok, mint például a Közbeszerzési Kft., ahol feltorlódott rengeteg közbeszerzés, emiatt elakadtak a beruházások a fővárosi cégeknél. Ez mennyiben fog változni és mennyiben érinti majd a kormányzattal való kapcsolatot, ha mégis rászánná magát egy harmadik ciklusra?

Tarlós: Nézze, itt nyernek értelmezést a már említett feltételek. Annyit talán elmondhatok: amennyiben feltételezve, de még nem megengedve, hogy folytatnám, akkor a Közbeszerzési Kft-t és – kapaszkodjon meg –  a BKK-t meg is szüntetném.

I: Miért?

T: Mert ebben a formában nincs értelmük.Szóval belepumpáltak a BKK-ba több milliárdot, hogy Vitézy Dávidnak legyen egy széke, mindeközben pedig szétverték a BKV-t. Viszont a BKK minden nehézsége ellenére, de úgy-ahogy működik. Na, most szétverik a teljes főváros közlekedését.


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük