Itt pénzről van szó! – kiderült mi áll a szülőpropaganda-videó mögött


Budaházy Edda
Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Ha valaki azt hitte, hogy a terrorizmussal vádolt Budaházy György testvérének valóban a magyar nemzet megmaradása volt a célja, hát jókora arculcsapás lesz, a most nyilvánosságra került dokumentum.

Nos szélsőjobbereknél már van egy kialakult üzleti modell. Nem szól másról ez, mint arról, hogy a nemzeti radikalizmust hogyan lehet forintosítani. Egy teljes üzletágat építettek fel a nemzeti radikálisok arra, hogy megvámolhassák szimpatizánsaikat. Mert nemzeti radikálisnak lenni lázadás, a lázadás kellékei pedig már megvásárolhatóak.

Árpád sávos zászló, tarsoly, Nagy-Magyarország póló és sorolhatnánk mindazt a terméket, amelyet szorgos kezek gyártanak a radikálisokhoz köthető boltokban.

Novák Elõd egy rossz házaló ügynök

Novák Elõd egy rossz házaló ügynök – Coub – GIFs with sound by BalraMagyar

 

A sors iróniája, hogy ez az üzletág 2010-ben még az azóta zsidó származása miatt, a Jobbikban megbukó Szegedi Csanád volt. Csanád megbukott, az üzlet azonban virágzik.Éppen ezért érdekes mindaz, hogy nem sokkal azután, hogy Budaházy Edda egy – szerintem – undorító propagandavideóban kiállt a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom alapítója, hogy gyerekvállalásra sarkallja a magyarokat. A videó üzenete viszonylag röviden összefoglalható: ha nem vállalsz legalább két gyereket, hazaáruló vagy, és miattad fogják Magyarországot elözönleni az „afrikai kannibálok”.

Na azóta kiderült mi is állhat a hátterében ennek az akciónak.

Gerillamarketingnek kicsit erős, társadalompolitikának meg meglehetősen aljas…


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük