Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára:

Még mindig nem ment ki a divatból az egymás méhében való kutakodás??? 

 

Döbbenetes videót tett közzé a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom az interneten.

Az elképesztő videót a következő mondatokkal hirdetik:

“Magyarország legnagyobb problémája a népességfogyás. Ha nem házasodunk meg, nem vállalunk gyermekeket, ha elhagyjuk a hazánkat, ha megöljük a megfogant magzatokat, vagy magyar gyermekek híján beengedjük a migránsokat, törvényszerűen előbb-utóbb eltűnünk a történelem színpadáról. Mindannyiunk felelőssége, hogy ez ne történjen meg! Hozz világra még egy magyart!”

Elképesztően arrogáns módon sétál egy nő, aki pökhendi módon olt le mindenkit a francba, aki nem marad itthon éhbérért és nem szül tucat gyereket a minimálbéres munkájára. Milyen egy kioktató és minden felelősséget ránk hárító – egyébként baromi gagyi – fos ez?

Szégyen ez az egész. És ássam el magam,ha nem szülök legalább kettő gyereket, mert miattam vész el a haza és jönnek a csúnya migráncsok. S nem csak az afrikai kannibál migráncsokról van itt szó, de még szégyent is hozok az országra mert nem teljesítem a nemzetgazdasági elvárást?

Jön itt Széchenyivel, Kossuthtal, állatvédelmet párhuzamba állít abortusszal? Normális? Hogy képzeli bárki is, hogy ítéletet mond azok felett a nők felett, akik még nem szültek?

megtermékenyítés

A következő videóban a fogamzásgátló eszközök sátáni mivoltát kívánják részletezni? Vagy kormányzati lépés lesz ezeknél az áremelés?! Vagy itt akarnak létrehozni egy Atwoodi Gileádot?! A videó láttán hihetetlen undor és harag töltött el, de még a döbbenet ural, így nem tudom (kulturáltan) kifejezni a véleményem erről a szemétről.

Továbbá nem hiszem, és felháborítónak találom, hogy aki nőnek születik, az lehet az élete egyetlen célja, hogy tenyészkancaként működjön???

Végezetül azt gondolom, hogy Magyarország legnagyobb problémája nem a népességfogyás, hanem a Fidesz!


Segítsd a munkánkat! Megosztáshoz katints az alábbi Facebook emblémára: