Jön az ötéves terv? Hányat ellik a disznó, meg a gazdája? – Ennyire gyomorforgató propaganda videót még az életben nem látott senki


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

Még mindig nem ment ki a divatból az egymás méhében való kutakodás??? 

 

Döbbenetes videót tett közzé a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom az interneten.

Az elképesztő videót a következő mondatokkal hirdetik:

“Magyarország legnagyobb problémája a népességfogyás. Ha nem házasodunk meg, nem vállalunk gyermekeket, ha elhagyjuk a hazánkat, ha megöljük a megfogant magzatokat, vagy magyar gyermekek híján beengedjük a migránsokat, törvényszerűen előbb-utóbb eltűnünk a történelem színpadáról. Mindannyiunk felelőssége, hogy ez ne történjen meg! Hozz világra még egy magyart!”

Elképesztően arrogáns módon sétál egy nő, aki pökhendi módon olt le mindenkit a francba, aki nem marad itthon éhbérért és nem szül tucat gyereket a minimálbéres munkájára. Milyen egy kioktató és minden felelősséget ránk hárító – egyébként baromi gagyi – fos ez?Szégyen ez az egész. És ássam el magam,ha nem szülök legalább kettő gyereket, mert miattam vész el a haza és jönnek a csúnya migráncsok. S nem csak az afrikai kannibál migráncsokról van itt szó, de még szégyent is hozok az országra mert nem teljesítem a nemzetgazdasági elvárást?

Jön itt Széchenyivel, Kossuthtal, állatvédelmet párhuzamba állít abortusszal? Normális? Hogy képzeli bárki is, hogy ítéletet mond azok felett a nők felett, akik még nem szültek?

megtermékenyítés

A következő videóban a fogamzásgátló eszközök sátáni mivoltát kívánják részletezni? Vagy kormányzati lépés lesz ezeknél az áremelés?! Vagy itt akarnak létrehozni egy Atwoodi Gileádot?! A videó láttán hihetetlen undor és harag töltött el, de még a döbbenet ural, így nem tudom (kulturáltan) kifejezni a véleményem erről a szemétről.

Továbbá nem hiszem, és felháborítónak találom, hogy aki nőnek születik, az lehet az élete egyetlen célja, hogy tenyészkancaként működjön???

Végezetül azt gondolom, hogy Magyarország legnagyobb problémája nem a népességfogyás, hanem a Fidesz!


Oszd meg másokkal is, ezzel tehetsz a jobboldali médiatúlsúly ellen

A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!A BalraMagyar 100%-ig független a kormánytól.Ahhoz, hogy fennmaradhassunk nekünk is szükségünk van az Önök segítségére. Más portálokkal szemben azonban nem pénzt kérünk, mert nem pénzért csináljuk. Viszont kérjük, hogy kövessen minket, hogy híreink eljuthassanak Önhöz, így portálunk is fennmaradhat. Köszönjük!

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük