Jön az ötéves terv? Hányat ellik a disznó, meg a gazdája? – Ennyire gyomorforgató propaganda videót még az életben nem látott senki


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Még mindig nem ment ki a divatból az egymás méhében való kutakodás??? 

 

Döbbenetes videót tett közzé a Hozz Világra Még Egy Magyart Mozgalom az interneten.Az elképesztő videót a következő mondatokkal hirdetik:

“Magyarország legnagyobb problémája a népességfogyás. Ha nem házasodunk meg, nem vállalunk gyermekeket, ha elhagyjuk a hazánkat, ha megöljük a megfogant magzatokat, vagy magyar gyermekek híján beengedjük a migránsokat, törvényszerűen előbb-utóbb eltűnünk a történelem színpadáról. Mindannyiunk felelőssége, hogy ez ne történjen meg! Hozz világra még egy magyart!”

Elképesztően arrogáns módon sétál egy nő, aki pökhendi módon olt le mindenkit a francba, aki nem marad itthon éhbérért és nem szül tucat gyereket a minimálbéres munkájára. Milyen egy kioktató és minden felelősséget ránk hárító – egyébként baromi gagyi – fos ez?

Szégyen ez az egész. És ássam el magam,ha nem szülök legalább kettő gyereket, mert miattam vész el a haza és jönnek a csúnya migráncsok. S nem csak az afrikai kannibál migráncsokról van itt szó, de még szégyent is hozok az országra mert nem teljesítem a nemzetgazdasági elvárást?
Jön itt Széchenyivel, Kossuthtal, állatvédelmet párhuzamba állít abortusszal? Normális? Hogy képzeli bárki is, hogy ítéletet mond azok felett a nők felett, akik még nem szültek?

megtermékenyítés

A következő videóban a fogamzásgátló eszközök sátáni mivoltát kívánják részletezni? Vagy kormányzati lépés lesz ezeknél az áremelés?! Vagy itt akarnak létrehozni egy Atwoodi Gileádot?! A videó láttán hihetetlen undor és harag töltött el, de még a döbbenet ural, így nem tudom (kulturáltan) kifejezni a véleményem erről a szemétről.


Továbbá nem hiszem, és felháborítónak találom, hogy aki nőnek születik, az lehet az élete egyetlen célja, hogy tenyészkancaként működjön???

Végezetül azt gondolom, hogy Magyarország legnagyobb problémája nem a népességfogyás, hanem a Fidesz!


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük