Elképesztő már szinte a teljes média az Orbán-rezsimet kiszolgálók kezébe került – Vajon kinek lett újabb rádiója?


Média - Fotó: Wikimedia Commons
Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

A Médiatanács döntött az országos kereskedelmi rádiós pályázat eredményéről, közölte a szervezet.

 

A Médiatanács az egyedüli alakilag és tartalmilag egyaránt érvényes ajánlatot benyújtó Hold Rádiós és Televíziós Reklám Kft.-t állapította meg nyertesnek az országos kereskedelmi rádiós pályázaton.A szolgáltató az ajánlat alapján POP FM névvel tervezi megkezdeni adását a tizennyolc frekvenciát tartalmazó hálózatban, erre a hatósági szerződés megkötése után, a pályázati felhívással összhangban 120 nap áll majd a rendelkezésére.

Ezzel párhuzamosan, a médiatörvénynek megfelelően a nyertes szolgáltató megszünteti a jelenleg általa üzemeltetett két helyi rádióját Mosonmagyaróváron a 99,7 MHz-en, illetve Székesfehérváron a 103,8 MHz-en.

Amint arról az NMHH folyamatosan beszámolt, a Médiatanács tavaly szeptemberben tette közzé országos kereskedelmi rádiós pályázatának felhívását, melyre két ajánlat érkezett, de az egyik pályázó, a Class FM-et működtető Advenio Zrt. alakilag hibás pályázatot nyújtott be, áll a szervezet közleményében.

A hatóság indoklása szerint azért, mert üzleti terve hibás számításon alapult, így pályázata nem felelt meg a pályázati felhívásnak. “Ez olyan formai hiba, amely esetben a hatóságnak nincsen mérlegelési jogköre a nyilvántartásba vétel megtagadását illetően” – írták.

A Hold Reklám tulajdonosa a Lucky Ventures Kft, ami Bakai Mátyás cége. Azonban nem volt ez mindig így, 2017 őszéig a vállalkozás Andy Vajna AV Investments nevű kft-jének tulajdonában volt. Vajna 2015 végétől 2016 közepéig vezette is a Lucky Ventures-t.
Bakai Mátyás 2017 őszéig Andy Vajna Radio Plus kft-jének volt vezetője, ez a cég működteti a Rádió 1-hálózatot.

Forrás: Menedzsment Fórum / Zoom


 


Tégy a kormánypropaganda ellen:
  •  

Nem jutnak el Önhöz a legfrissebb ellenzéki hírek?

Nem véletlen.

A kormánypropagandának az a célja, hogy minél kevesebbekhez szóljon az ellenzék. Töltse le mobiltelefonjára ingyenes hírküldő szolgáltatásunkat, hogy közvetlenül kapcsolatban maradhassunk.

Ide kattintva letöltheti!


Lemarad a valódi ellenzéki hírekről? Iratkozzon fel a hírküldőnkre, kezdésnek kattintson erre a képre. A felugró chat ablakban ha alul megjelenik az “Indítás” gomb megnyomása után írja be, hogy “ellenzéki vagyok” és küldje el nekünk.

Mit gondolsz erről a hírről?

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük